blogpost

Gelezen in mei 2020

De vijfde maand van 2020 zit erop! Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik in mei heb verslonden…

Mei is, zoals de afgelopen jaren, een erg drukke maand aangezien de examens naderen en er verschillende deadlines in zicht komen. Papers, presentaties en dit jaar ook een masterproef… Het hoort er allemaal bij! Daardoor las ik iets minder boeken, maar wel een paar dikkere telgen dan anders.

Ik las in totaal deze maand 16 boeken, waarvan 8 prentenboeken. De maand begon met Comedy Queen van Jenny Jägerfeld, Finale van Stephanie Garber en Dor van Neal en Jarod Shusterman. Daarna volgden Raak me. Niet. van Laura Kneidl, Graag gedaan van Francesca Pironne, Tussen licht en donker van Rian Sevenhuijsen, De kortste dag van Carson Ellis, Graaf Itti van Eef Rombaut, Als verdriet op bezoek komt van Eva Eland, Tante Teefje van Ruth Verstraeten, Onder de wol van Françoise Beck, Mijn papa kwam de trap af van Paul Verrept, Het grote kabouterboek Maciej Szymanowicz, Sophie op de daken van Katherine Rundell en De Bijles en De Onvoldoende van Sara Ney.

Hopelijk kan ik in juni wat meer lezen als de examens voorbij zijn!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *