Uncategorized

TBR Thursday mei 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in mei staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van april hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in mei moeten lezen…

Zoals je ook in de nieuwe video kan zien, heb ik voor het eerst dit jaar mijn TBR Thursday challenge niet gehaald *sad face*. Nochtans las ik heel wat boeken, alleen waren dat niet die titels die ik voor de challenge moest lezen. Om de omstandigheden een beetje te verzachten kan ik er wel bij vermelden dat ik afgelopen weekend Finale van Stephanie Garber alsnog kon uitlezen. Dus het scheelde niet zo heel veel…

Voor deze maand, mei, trokken we opnieuw lootjes. Deze keer moet ik lezen: Izzy + Tristan van Shannon Dunlap, Comedy Queen van Jenny Jägerfeld en Dor van Neal en Jarrod Shusterman.

Daarnaast wil ik met Chelsey Sterrennachten van Sylvia van Driessche en het laatste deel van Truth or Dance: Dance or Die van Chinouk Thijssen lezen.

Voor de rest is er begin juni nog een blogtour gepland van De roadtrip van je leven van Lily Frank en Lizzie van den Ham en dat boek wil ik dus in mei zeker nog lezen. Of ik dat haal en welke boeken daar eventueel nog bijkomen, lezen jullie volgende maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *