Coming soon
Uncategorized

Coming soon april

Bijna april en dat betekent dat we ook bijna in een nieuwe maand zijn aanbeland waarin heel wat leuke boeken gaan verschijnen! Neem je lijstje erbij, pak een pen vast en kijk gezellig met mee naar enkele boeken waar ik nu al zin in heb.

Niets te verliezen

Niets te verliezen – Jennefer Mellink – Kluitman (novelle)
Romee is het thuis helemaal zat. Haar moeder is niet meer zo vrolijk als vroeger, haar beste vriendin Shannah is alleen nog maar bezig met haar telefoon en ze heeft elke avond ruzie met haar stiefvader Tom. Bovendien lijkt ze wel gek te worden: spullen in huis verplaatsen uit zichzelf en verdwijnen soms zelfs helemaal. Shannah stelt voor om op onderzoek uit te gaan en deelt dat met haar volgers. Hoofdverdachte: Tom. Maar dan verdwijnt Tom plotseling… De enige die lijkt te weten wat er is gebeurd, is de mysterieuze Elijah. Waar komt hij ineens vandaan? En hoe kan het toch dat deze jongen zo veel weet over het leven van Romee en haar familie?

Get out

Get out – Juultje van den Nieuwenhof – Kluitman (novelle)
Als Chav aanbelt bij een villa in de Bloemenbuurt, een buurt die niet méér kan verschillen van de zijne, is hij vastbesloten om die eeuwigdurende ruzie eindelijk uit te praten. Maar de ontmoeting krijgt een andere wending en loopt volledig uit de hand. Twee mensen weten wat er die avond is gebeurd. Twee mensen willen gerechtigheid. En voor twee mensen zijn de gevolgen niet te overzien. Get out is de spannende nieuwe novelle van populaire YA-auteur Juultje van den Nieuwenhof. Bij Kluitman verscheen eerder ‘CTRL-A’. Haar verhalen zorgen gegarandeerd voor kippenvel.

Skandar en de eenhoorndief

Skandar en de eenhoorndief – A.F. Steadman – Querido
Skandar Smith droomt er al zijn hele leven van om een eenhoornrijder te worden. Om een van die geluksvogels te zijn die een eenhoorn uit het ei mogen laten kruipen. Om er een onbreekbare band mee te krijgen, om samen te trainen en de ultieme race te winnen. Om een held te zijn.
Maar net op het moment dat Skandars droom lijkt uit te komen, doemt er een gevaar op dat groter is dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Een duistere, kwaadaardige vijand heeft de sterkste eenhoorn van het Eiland gestolen. En terwijl het onheil steeds dichterbij sluipt, ontdekt Skandar een geheim dat de wereld zoals hij die kent voorgoed kan wegvagen.

Het wachten waard

Het wachten waard – Chloe Lise – LoveBooks
Ren Bergman is een succesvolle ijshockeyspeler met een prachtige lach en een warme persoonlijkheid. Hij is al langere tijd weg van de pr-manager van zijn team, Frankie Zeferino, maar omdat ze collega’s zijn is het hem niet toegestaan haar mee uit te vragen.
Frankie is een expert in sarcasme en bijtende humor. Sinds haar diagnose houdt ze iedereen op afstand, omdat ze bang is dat als mensen erachterkomen ze haar anders zullen behandelen.
Frankie valt steeds meer voor de goedlachse Ren, maar zal ze haar hart ooit echt voor hem durven openstellen?

Sinbad de zeeman – Tiny Fisscher – Volt
De zeven reisverhalen van Sindbad de Zeeman komen uit de wereldberoemde vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Reis samen met Sindbad af naar woeste zeeën en geheimzinnige plekken waar het gevaar nooit ver weg is. Ontsnap aan cyclopen, reuzenslangen, vogels zo groot als een kasteel, kolkende rivieren en onbetrouwbare mensen. Onderweg leert Sindbad van alles over zichzelf en de wereld om hem heen.

Verhuld – Marissa Meyer – Blossom Books
Van de koningin van de sprookjesbewerkingen komt een fantastische nieuwe duologie, ditmaal gebaseerd op het sprookje over Repelsteeltje. Fans van ‘The Lunar Chronicles’ zullen ‘Verguld’ niet kunnen laten liggen. Duistere fantasy, Germaanse mythologie en friends to lovers zorgen voor een onvergetelijk avontuur. De lezer komt aan het eind van het verhaal nog voor een verrassing te staan, waardoor deel twee niet snel genoeg kan komen.

Blossom Books-wereldklassiekers 7 -   Zorro. De vloek van Capistrano

Zorro – Kevin Hassing – Blossom Books
Wie kent hem niet? De Spaanse held met zijn zwarte masker, grote hoed en wapperende cape. En niet te vergeten zijn (later bedachte) handelsmerk: de letter Z die hij achterlaat na elk gevecht. Al vanaf 1920 worden er films en series gemaakt waarin Zorro schittert, en hij werd onsterfelijk als Antonio Banderas of Puss in Boots, en door de vertelling van Isabel Allende. Maar wie kent eigenlijk het echte verhaal van deze cultheld? Kevin Hassing (auteur van o.a. ‘Mus en Kapitein Kwaadbaard’) stond te springen om het verhaal over de sluwe Señor Zorro te bewerken tot een nieuwe Wereldklassieker.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *