blogpost

Planner: Structuurjunkie planner light

De mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik een enorme planner ben. Overal vind je lijstjes, To Do’s, planners, bullet journals… Er is enorm veel keuze in producten die je helpen je leven op orde te krijgen, maar niet elk product werkt voor mij even goed. Daarom wil ik graag wat meer vertellen over een planner die voor mij wel werkt: de structuurjunkie planner light van Blossom Books.

Wat is de structuurjunkie planner light?
Het grote voordeel ten opzichte van de gewone structuurjunkie planner is dat deze light versie geen periodieke voorindeling heeft. Je kan dus zelf de data kiezen die je in je planner invult. Hierdoor kan je op eender welk moment beginnen met het gebruik van je planner, eventueel een weekje overslaan, enzovoort.

Daarnaast is er onderaan voldoende ruimte voorzien om lijstjes te maken met taken die je die week wil voltooien. Vooraan vind je ook maandoverzichten terug.

Dat vind ik in deze tijden de grootste troef omdat een gewone agenda op dit moment voor mij geen toegevoegde waarde heeft. Ik moet niet meer naar de les (alles is online), afspraken gaan niet door in deze tijd, dus ik gebruik op dit moment het maandoverzicht om een duidelijk beeld te krijgen van deadlines die ik moet halen. De planner bevat ook twee leeslinten zodat je het huidige maandoverzicht en agenda makkelijk terugvindt.

Achteraan de planner staan nog pagina’s uit een bullet journal en gelijnde pagina’s om notities bij te houden. Ook heeft de planner een enveloppe achteraan om losse papiertjes in bij te houden (heaven!) en een apart A6 notitieboekje.

Voor mij heeft deze planner het allemaal omdat het de gewone weekagenda combineert met maandoverzichten én je de weekagenda zelf kan invullen qua datum. Hij is beschikbaar in verschillende design (echt heel mooi!) en Blossom Books heeft nog tal van extraatjes beschikbaar om je plannercollectie aan te vullen! Hij is mooi in design, goed in prijs-kwaliteit en niet te zwaar om overal met je mee te nemen. Daarnaast bevat hij geen ringen (wat sommige planners wel hebben) waardoor hij makkelijker in je tas past. Plannen maar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *