blogpost,  Boekgerelateerde winkels

Creatieveling aan het woord: Lisa van ProudBookJunk

In dit artikel stelden we verschillende vragen aan Lisa. Zij heeft haar eigen webshop vol met allerlei leuke boek gerelateerde items! Ik bestelde al reeds twee leuke boxen van de Broud book Junk-shop en ben hier zeer tevreden van. Ik zie de shop ook in stijgende lijn evolueren.

  • Waarom ben je begonnen met je webshop?

Ik begon in de zomer van 2017 met het maken van boekenleggers. Dat pakte zo goed uit, dat ik begon met het verkopen via Etsy. Ook dat liep uiteindelijk zo goed, dat ik verder wilde uitbreiden. Ik had (en heb nog steeds) een enorme hoeveelheid ideeën die ik graag wilde uitwerken.
In oktober 2017 maakte ik de stap om een echt bedrijf te beginnen. Dat lukte en ik breidde mijn assortiment uit met kaarsen en andere items. Daar hoort natuurlijk een webshop bij! En zo is de webshop uiteindelijk tot stand gekomen.

  • Wat is je inspiratiebron?

Ik haal inspiratie uit mijn liefde voor boeken. Daarnaast ben ik dol op decoratieve items. Ik probeer in mijn items de boekenliefde en het decoratieve te combineren. Om zo uiteindelijk tot bijvoorbeeld een toffe kaars te komen die je graag in je boekenkast wil zetten!

  • Welke items heb je allemaal in je shop?

Mijn webshop bestaat momenteel uit boekenleggers, geurkaarsen (ook custom made), canvasjes, quote cards en sieraden.

  • Wat is je favoriete item?

Ik ben dol op geurkaarsen. Ik vind het decoratieve aspect ontzettend leuk om mee te spelen. Ook ben ik dol op veel verschillende geuren. Ik vind kaarsen altijd een rustgevende uitstraling hebben. En dat vind ik heerlijk!

  • Wat is de reden waarom je koos voor de items die je in je webshop verkoopt?

Ik ben dol op lezen, net als veel andere boekliefhebbers. Ik ben ook altijd al dol geweest op knutselen en tekenen. Met de items die ik maak kan ik al mijn inspiratie en creativiteit kwijt. En dat wil ik graag delen met andere boekliefhebbers!

  • Heb je plannen om je webshop uit te breiden?

Ja, zeker! Ik zit nog bomvol inspiratie en heb duizenden ideeën. In de toekomst zou ik dolgraag aan een project werken, waar ik nu nog niet veel over kan vertellen. Laat ik zeggen dat iedere boekliefhebber zoiets enorm handig en tof zou vinden. 😉

  • Wat wil jij met je webshop meegeven aan je fans/ klanten?

Met de items die ik maak wil ik andere boekliefhebbers de liefde voor boeken nog meer laten ervaren. Ik wil hen hoop en blijdschap brengen in iedere dag. En zo langzaam de boekenliefde steeds verder te verspreiden.

  • Heb je speciale boxen in je aanbod, zo ja rond welke thema’s en wat inspireerde je hier voor?

Ja, zeker! Ik maak regelmatig boxen. De inspiratie daarvoor kan overal vandaan komen. Zo heb ik eind maart/april een YALFest Special Goodiebox laten verschijnen. Deze box was geïnspireerd door YALFest 2018: de auteurs en de boeken die zij hebben geschreven, een hele hoop gezelligheid en veel boekenliefde. Deze thema’s zijn allemaal terug te vinden in de box!

  • Wat staat er de kopers nog allemaal te wachten? Kan je al een tipje van de sluier lichten?

Ik heb vele ideeën die ik dolgraag wil uitwerken. Natuurlijk kan ik niet alles tegelijkertijd in actie zetten. Iets was pas geleden bekend is gemaakt is dat er ‘bookish canvasses’ in mijn webshop zullen komen. Dit zijn kleine canvasjes met boekige teksten! 🙂
Zoals ik eerder al schreef hoop ik in de toekomst te kunnen werken aan een groot project. Of dit gaat lukken, is nog niet zeker. Maar mocht dit in actie komen, zal het een item worden waar alle boekliefhebbers weg van zullen zijn.

  • Wat zou je de lezers van Valeries boekenwereld nog willen meedelen?

Ga lekker door met het schrijven van leuke blogs. Deel de boekenliefde! 🙂

Heb je de kriebels te pakken en ben je benieuwd geworden naar wat Lisa haar shop allemaal te bieden heeft? Volg dan de volgende link en dan kan je het zelf ontdekken. https://www.proudbookjunk.nl/

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *