blogpost,  Win actie

Winnen! ‘Jacht op het antiserum’

Hallo!

Dit is een wat ongewoon bericht want degenen die mijn blog dagelijks lezen, weten dat ik eigenlijk maar één artikel per dag post (om jullie elke dag iets nieuws te kunnen bezorgen). Maar omdat het vandaag een speciale dag is, wil ik toch graag een uitzondering maken.

Recent las ik ‘In de ban van de wolf’ van Christine Charliers en deze ochtend kon je mijn recensie over dit boek hier al terugvinden. Maar wat maakt deze dag dan precies zo speciaal?

Deel twee in de serie rond Esther, ‘Jacht op het antiserum’, wordt vandaag exact één jaar! Hoera! Eén jaar geleden lag dit boek in de boekhandel en om dat te vieren mag ik één gesigneerd exemplaar weggeven van dit boek. Hoe gaaf is dat!

Hier vind je alvast de korte inhoud:

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken …
Het spannende vervolg op In de ban van de wolf.  Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden. Voor lezers vanaf 14 jaar.

Ben je benieuwd en wil je graag kans maken op een gesigneerd exemplaar? Het is heel eenvoudig:
– Like de facebookpagina van auteur Christine Charliers
– Like de facebookpagina van Valeries Boekenwereld
– Deel het facebookbericht OPENBAAR op je eigen facebookprofiel (als het niet openbaar wordt gedeeld, kan er niet worden nagekeken dat jij dit bericht hebt gedeeld dus maak je geen kans om het boek te winnen!)

Let op!! De auteur verzendt het boek via Kiala (België en Nederland) en betaalt zelf de verzendkosten. Zorg er dus voor dat je een Kialapunt in de buurt hebt waarnaar het boek verzonden mag worden.

De winnaar wordt zondagavond (omstreeks 22u-23u) bekend gemaakt. Heel veel succes!

Valerie en Christine Charliers

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *