blogpost

Gelezen in augustus 2020

Augustus was een heel goede maand, hoera! De zomer was er in zijn volle glorie (wat er voor mij dan weer net te veel aan was), maar dat zorgde voor heel wat leesgenot.

Ik las in augustus 19 boeken en daar ben ik echt heel blij mee! Er zitten namelijk geen echte prentenboeken tussen, wel enkele kinder- en jeugdboeken. Dus ik heb echt een heel aantal toffe verhalen mogen ontdekken tijdens de afgelopen maand.

De kinderboeken die in augustus werden verslonden zijn: Verboden te vliegen van Martine Letterie, Leeuw met strepen van Rebelse Vos, De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen van Andy Griffiths en Bob Popcorn van Maranke Rinck.

De andere boeken zijn: Vruchteloos van Bes Ceyssens, Marieke in Tinderland van Marieke Visser, Vampier App van Nico De Braeckeleer, Het moois dat we delen van Ish Ait Hamou, Weg van jou van Sophie Jansen, Mijn waarheid van Sandra J. Paul, Laat me los, schat van Cynthia Van der Cruyssen, Niemandsland van Angelo Vergeer, Blauwtje van Lydia Rood, Ondergang van Tine Bergen, De bijzondere woorden van Gioia van Enrico Galiano, One Small Thing van Erin Watt, Land van dadels en prinsen van Frank Nellen, Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen en Vicious van L.J. Shen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *