Favoriet
blogpost

Favoriete boeken december

In december las ik ontzettend veel boeken en het was enorm lastig om er slechts eentje te kiezen als favoriet, zeker omdat de boeken die ik las erg uiteenlopen in genre. Daarom heb ik een klein beetje vals gespeeld en er twee gekozen! Het eerste boek is een jeugdboek en en het tweede een heerlijke YA.

Het jeugdboek is Hotel Flamingo van Alex Milway en uitgeverij Lemniscaat en is echt één van de leukste jeugdboeken die ik afgelopen jaar (en misschien nog wel verder terug) las. De kleurrijke illustraties, met als basiskleur roze van de flamingo’s, zijn zacht en speels en vullen het verhaal mooi aan. De combinatie van mensen en dieren als hoofdpersonage is boeiend en zeker leuk voor jongere lezers.

Het YA-boek waar ik het over had, is deel 10 uit de Team Mortis-reeks en is De Slaventocht van Bjorn Van den Eynde. Dit is zonder twijfel met favoriet uit de reeks, vooral omdat het verhaal veel volwassener is en de personages enorm zijn gegroeid en opgegroeid. Een uitgebreide recensie volgt uiteraard nog!

Ben je dus nog leuke boeken aan het zoeken om 2020 mee te starten? Zoek zeker eens naar Team Mortis en Hotel Flamingo!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *