Coming soon
blogpost,  Release,  To Be Read

Coming soon: december ’19

In de laatste maand van 2019 verschijnen er iets minder boeken, maar toch zijn er enkele prachtige exemplaren die je niet mag missen! Kijk je mee?

Faye & Sean

Faye en Sean – Marina Folkers – Zomer & Keuning

In ‘Faye en Sean’ wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?
Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Afbeeldingsresultaat voor droom van mij jennifer armentrout

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout – Zomer & Keuning

Jennifer L. Armentrout brak in Nederland door met de Wacht op mij-serie. In die serie verschijnt nu “Droom van mij’. De 28-jarige Abby loopt na een vreselijke date over straat en is ineens getuige van een moord. De politieagent die de zaak onderzoekt, is haar oud-klasgenoot Colton. Ze was vroeger verliefd op hem, maar heeft nooit gedacht dat het iets kon worden. Dat denkt ze trouwens nog steeds niet. Ze kan hooguit van hem dromen. En dat doet ze ook zeker in “Droom van mij’, een heerlijk new adult-verhaal voor fans van Jennifer L. Armentrout en de “Wacht op mij’-serie.

Robotjacht

Robotjacht – Damien Love – Condor

Op een winterdag ontvangt de twaalfjarige Alex in Engeland een mysterieus pakketje van zijn grootvader. Het is een oude tinnen robot uit Praag. “Deze is bijzonder,’ staat op het begeleidende briefje. Als er al snel allerlei vreemde dingen gebeuren, vermoedt Alex dat het stuk speelgoed niet alleen bijzonder is – het zou best wel eens levensgevaarlijk kunnen zijn.

Wanneer het uit de hand loopt en Alex wordt aangevallen, schiet zijn grootvader hem te hulp. Hij trekt Alex mee in een avontuur vol duistere magie, weg van doodnormale zaken als vrienden, pestkoppen en huiswerk. Samen vluchten ze door een winters Europa, achtervolgd door meedogenloze vijanden en kleine robots. Zijn grootvader weet meer, maar weigert om Alex alles te vertellen. Het wordt een race tegen de klok om te ontsnappen aan het gevaar en om het duistere geheim rond de robot op te lossen.

You - Verborgen verleden

You: verborgen verleden – Caroline Kepnes – Xander

Voor wie niet kan wachten op het tweede seizoen van de wereldwijde hitserie You en voor wie nog dieper in het ziekelijke maar o zo charmante hoofd van Joe Goldberg wil duiken… dit boek is je new best friend.

Joe heeft al meerdere mensen vermoord die een obstakel vormden tijdens zijn zoektocht naar pure liefde. Nu ontmoet hij Amy en Joe voelt zich onmiddellijk tot haar aangetrokken. Maar als Amy hem belazert en naar Los Angeles vertrekt, ziet hij geen andere keus dan haar te volgen om wraak te nemen.
In de city of stars ontmoet hij Love. Zíj is het: zijn droomvrouw. Zijn toekomst valt als een puzzel in elkaar, maar zijn donkere verleden ligt altijd op de loer – wat als Love erachter komt wat hij op zijn geweten heeft?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *