blogpost

Boekenboxen (#3)

De laatste jaren en zelfs maanden zijn er heel wat nieuwe boekenboxen ontstaan. Er bestaan zowel boxen met boek(en) en goodies als boxen met enkel boekgerelateerde goodies. Om door de bomen het bos te blijven zien, hebben wij voor een overzicht gezorgd van de door ons gekende boekenboxen van beide soorten.

DutchDoodling

DutchDoodling
Manon van DutchDoodling maakt prachtige bookish cards voor je bookstagramaccount! En een paar keer per jaar brengt ze ook een box uit. De vorige box, met als thema lente, bevatte naast de bookish card die ze altijd zelf maakt, onder andere een booksleeve, boekenleggers en een kaarsje. De box bevat geen boek, maar als je houdt van leuke goodies die met boeken te maken hebben, ben je hier aan het juiste adres! Bekijk hier de Etsy-shop.

Proud Book Junk logo.jpg

ProudBookJunk
Onlangs vernieuwde Lisa heel haar webshop met als resultaat dat ze niet enkel boekenleggers verkoopt, maar ook kaarsen, leeslinten, quotecards en meer! Ik ben altijd fan geweest van haar boekenleggers omdat ze zo mooi worden afgewerkt en sinds kort ben ik helemaal weg van haar leeslinten. Ook zij maakt af en toe een box vol leuke goodies, maar zonder boek. Bekijk hier haar webshop.

Logo ABF

ABookishFlickering
De laatste shop van vandaag is een shop die ik leerde kennen dankzij een andere box. Hou je van boeken en thee? Dan heb je nu je nieuwe favoriete shop gevonden! Boekgerelateerde thee en kaarsen staan hier centraal. De thee is elke keer even lekker en de kaarsen ruiken echt heerlijk. Elke maand kan je een box bestellen met een ander thema. Meestal bevat deze box geen boek, maar af en toe zorgt Manon er toch voor dat er ook een boek bij zit! Neem zeker een kijkje op haar webshop.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *