blogpost,  Boekgerelateerde winkels,  Kerstmis

De leukste online bookish-shops! (deel II)

Velen onder jullie kennen het gevoel wel, zeker als je wat actieve bookstagrammen volgt op Instagram. Al die mooie kaarsen, bladwijzers, stickers, pins, noem maar op! Ikzelf ben gek op boekgerelateerde gadgets en besloot voor jullie mijn favoriete shops even op een rijtje te zetten.

Aangezien ook de kerstperiode voor de deur staat, is het nu het ideale moment om jullie nog wat inspiratie te geven om jullie verlanglijstjes aan te vullen. Afgelopen week vertelde ik al wat er bovenaan mijn wenslijst staat qua boeken. Vandaag vul ik dat aan met goodies!

Oriandle

Oriandle (shop op Etsy)
De eerste shop die je zeker moet gaan bekijken is Oriandle. Eerst en vooral omdat er super gave items te koop zijn, maar ook omdat de verzendkosten heel goed meevallen! En dat is altijd mooi meegenomen omdat dit op Etsy wel eens kan tegenvallen. Ik heb zopas een cadeautje gekocht voor een boekenvriendin dus daar kan ik hier voorlopig nog niks over zeggen. Voor mezelf kocht ik thee van Winnie de Poeh en een Bookstagram lippenbalsem. Items die je daarnaast zeker moet checken, zijn:

thee Oriandle

Echte Harry Potter-thee! En deze lippenbalsems van The Lunar Chronicles:

lippenbalsem TLC

Read and Wonder

ReadandWonder (shop op Etsy)
Ook de verzendkosten in deze shop vallen erg goed mee! Ik bezweek onmiddellijk voor de veel te schattige magnetische boekenleggers van Jessica en omdat ik een enorme Disney-fan ben, bestelde ik deze mooierds!

Ze maakt fantastisch mooie boekenleggers, maar ze maakt er ook stickers van! Echt heel leuk als je iets mooi wil aankleden.

specialbookmark
Special Bookmark
 (shop op Etsy)
Voor de meest kleurrijke bladwijzers moet je in deze shop zijn. Sinds ik het account op Instagram tegenkwam, heb ik al twee bladwijzers besteld. En ik moet mezelf best wel inhouden om er niet meer te bestellen 😉

Celebrate.png
Celebrate Books (eigen website)
Degenen die mijn blog al een tijdje volgen, weten dat ik fan ben van de boxen van Celebrate Books. Maar ik heb jullie eigenlijk nog niet echt meegeven dat dit één van mijn favoriete shops is! De box van Celebrate Books heeft iedere keer een thema. In de maand december is dit thema Superheroes. Ze hebben weer exclusieve goodies laten maken voor deze te gekke box. De producten in de box passen bij het thema. De inhoud varieert. Wat zeker is, is dat je iedere keer een recent verschenen young adult boek plus drie tot vijf cadeaus ontvangt. Elke box is er in een gelimiteerde oplage, dus op = op.

CB november

Coffee
Coffee ‘nd Cookie
 (eigen webshop)
Fan van boeken en van thee? Dan ben je hier aan het juiste adres! De leukste boekgerelateerde thee vind je in de webshop van Coffee nd’ Cookie. Mijn persoonlijke favoriet is ‘The Court of Dreams’-thee, die je hieronder ziet:

thee CndC.jpg

Je vindt er ook thee van Harry Potter, the Royals, Phobos en The Jewel!

spread the book love

Spread the Book Love (webshop van Blossom Books)
Ondertussen is wel bekend dat Blossom Books heel erg fijne goodies maakt! Totebags, notitieboekjes en bookstagram cards, alles wat je nodig hebt voor de ideale Instagramfoto! Ik kocht onlangs eindelijk deze fantastische Light box:

light

Andere leuke items zijn: t-shirts, book etui, kussens… Alles om te tonen dat jij een echte boekenliefhebber bent!

Dat was het weer voor deze keer. Ken jij of heb jij zelf een leuke shop die ik nog niet heb genoemd? Ik hoor het graag via Facebook of het contactformulier!

Welk item vind jij het leukst?

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *