blogpost,  To Be Read

To Be Read: juli 2019

Alvorens allemaal boeken op jullie af te vuren voor deze maand, blik ik graag nog eens terug op mijn TBR van juni. Die heb ik grotendeels gevolgd! Enkel Stormwachter en Kismet heb ik niet gelezen en in de plaats van Meester Dood las ik Het omgekeerde van altijd. Ik las wel nog enkele boeken die ik niet op het lijstje stonden, namelijk: Pyjamadagen van Sarah Andersen, Ronny en het grote spinnenweb van Anthonie Holslag en Sophie met jou wil ik mijn dagboek delen van Jean-Philippe Rieu.

Ik merk dat ik veel sneller een boek vastneem (in plaats van naar Netflix te klikken, op de bank te hangen…) als ik een leesdoel heb. Het enige wat voor mij echt belangrijk is, is dat ik besef dat het niet erg is om het niet te halen. Anders wordt lezen een enorme opgave en is de leesdip nabij! Dus om dat te vermijden, probeer ik de planning realistisch te houden.

Deze maand staan de volgende boeken op de planning:
* De bijles: hoe sla je een hufter een de haak #1 – Sara Ney
* Volg me – Sophie Jansen
* Tot later – Luc Descamps
* Shay: ik haat dat ik van je hou – Tijan
* Gewoon verliefd – Luc Descamps
* Maan (De Zeven Zussen) – Lucinda Riley
* Elandsoog – Esther Quatfass
* Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover
* Clara het krantenmeisje – Pieter Feller & Tiny Fisscher
* Ik weet wie je bent – Alice Feeney
* Het grote maak-je-niet-druk-boek

Ondertussen zijn Volg me, De Bijles en Tot later al uit!

En ik hoop natuurlijk nog enkele andere boeken tussendoor te lezen waaronder zonder twijfel Stormwachter. Wat lezen jullie in juli?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *