Favoriet
blogpost,  To Be Read

Favoriete boeken juni

Wij lezen heel wat boeken in één maand en overladen jullie met recensies. Maar welke boeken moet je nu echt zeker gelezen hebben? Wij tippen ons favoriete boek van deze maand!

Valérie:
Mijn favoriete boek van deze maand is Buitenspel van Margje Woodrow.
Een thriller van formaat voor Young Adults die heel mooi aansluit op hun leefwereld. Een echte aanrader!

Nynke heeft het niet gemakkelijk. Haar ouders maken constant ruzie waardoor de sfeer thuis erg gespannen is. Het trainingsweekend van de voetbalclub komt dan ook als geroepen. Maar het weekend verloopt niet zoals verwacht. Mattias wordt dood teruggevonden en Soraya is verdwenen.
De groep is in shock. Wie kan Mattias en Soraya iets aangedaan hebben en waarom?

Valerie:
Ik kies voor juni ook een thriller, namelijk het fantastische boek De Ketting van Adrian McKinty. Mijn uitgebreide mening kon je al lezen in de recensie over dit boek, maar ik wil nogmaals benadrukken wat een ingenieuze thriller dit is. Ik las het boek bijna in één ruk uit omdat het zo spannend was! Het goede nieuws is dat het boek volgende week in de boekhandel ligt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *