blogpost,  To Be Read

To Be Read: juni 2019

Het is een tijdje geleden dat ik mijn TBR op voorhand vastlegde en al helemaal dat ik deze met jullie heb gedeeld! Dus tijd om wat schade in te halen wat dat betreft.

Ik merk dat ik veel sneller een boek vastneem (in plaats van naar Netflix te klikken, op de bank te hangen…) als ik een leesdoel heb. Het enige wat voor mij echt belangrijk is, is dat ik besef dat het niet erg is om het niet te halen. Anders wordt lezen een enorme opgave en is de leesdip nabij! Dus om dat te vermijden, probeer ik de planning realistisch te houden.

Juni is examenmaand (ik zit er al middenin!), maar voor mij betekent dat relatief veel tijd om te lezen ’s avonds na het studeren. Dit zijn de boeken die ik deze maand ga lezen (of al heb gelezen):

 • Eitjes in de bedpan van Danny Vandenberk (Uitgeverij Het Punt)
 • De Ketting van Adrian McKinty (daar gaan vijf andere bloggers en ik iets heel leuks mee doen!) (Uitgeverij Boekerij)
 • Knetterverliefd van Vannessa Thuyns (voor de blogtour van Dutch Venture Publishing)
 • Hastag Hiernamaals van Vanessa Gerrits (ook voor de blogtour van Dutch Venture Publishing)
 • Wintertranen van Emma Anna
 • Team Mortis 9: Blind Verdriet van Bjorn Van den Eynde (Uitgeverij Baeckens Books en Fantoom)
 • Toffee van Sarah Crossan (uiteraard voor onze leesclub Magical Stories!) (Kluitman)
 • Stormwachter van Catherine Doyle (Uitgeverij Baeckens Books en Fantoom)
 • Clara van Tiny Fisscher en Pieter Feller (Uitgeverij Droomvallei)
 • Meester Dood van Ria Maes en Aron Wade (voor De Leesfabriek) (Uitgeverij Houtekiet)
 • Kismet van Stefan Tetelepta

Best een lijstje hé! Natuurlijk is dat niet allemaal voor tijdens de examens (haha, goed mopje…). Na 19 juni ben ik gelukkig van deze examenperiode verlost dus heb ik extra veel leestijd en op 22 juni organiseert Chelsey van Leesmeemetmij weer een LeesmeeMarathon waar ik aan deelneem en daar probeer ik Toffee, Stormwachter en Clara  toch zeker te lezen.

Ik ben benieuwd waar ik eindig! Wat is jullie TBR?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *