blogpost,  Boekvoorstelling

Boekvoorstelling Duivelskruid – Marita de Sterck

Hey allemaal!

Het nieuwste boek van Marita de Sterck Duivelskruid is zopas verschenen en dat vraagt natuurlijk om een klein feestje. Daarom organiseren uitgeverij Querido en L&M Books een feestelijke boekvoorstelling in Antwerpen én jullie zijn allemaal van harte welkom!

Zoals je op de uitnodiging kan zien zal ikzelf ook aanwezig zijn die dag om jullie warm te maken om het boek te lezen. De toegang is gratis, maar het is wel fijn als je even op voorhand laat weten of je erbij gaat zijn.

Waarom wil je deze boekvoorstelling niet missen? Simpel. Misschien ben je nog nooit eerder aanwezig geweest op een boekvoorstelling. Dan is dit je kans! Misschien hebben wij elkaar al lang niet meer gezien of nog nooit gezien en moeten we daar dringends iets aan doen. Of misschien ben je enorm fan van Marita de Sterck en krijg je de kans je boek(en) te laten signeren. Of je hebt die dag nog niets te doen? Al deze redenen zijn goed (andere natuurlijk ook) 😉

Nog even alle informatie op een rijtje:
Waar? Letterenhuis, Antwerpen
Wanneer? 5 september om 20u
Inschrijven via inge@lmbooks.be, toegang gratis

Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *