blogpost,  Unboxing

Unboxing: Huize Espana – thrillerbox (De Boekenbuit)

Dat ik fan ben van De Boekenbuit en nog steeds van mening ben dat je hiermee geen miskoop doet, was al duidelijk denk ik. Maar omdat je je gelijk nooit te vaak kan aantonen, wil ik jullie graag laten zien wat er in de thrillerbox zat die ik onlangs bestelde!

Net als altijd heeft Yvonne gezorgd voor heel originele items die je in geen enkele andere box tegenkomt. Zo zie je hier een leuke drinkbeker en een zakje om zelf ice tea te maken! Heerlijk voor bij dit zomerse weer.

BB thriller

Daarnaast zat er een leuke goodie in van Rituals (dat ruikt altijd zo lekker) en een set om zelf juwelen te maken. Dat vind ik erg origineel.

BB thriller 2

En dan mijn favoriete item uit de box: een handgemaakt olijvenschaaltje uit Spanje! De prikkers op zich passen bij het schaaltje, maar zijn voor mij niet echt een ‘goodie’. Heel leuke kleuren en een leuk patroon bezorgen mij al meteen het zomergevoel (en dat tijdens de examens haha!).

BB thriller 3

En dan natuurlijk het boek met nog een extra leuke boekenlegger met handje. Hoewel ik een ander boek had verwacht, ben ik hier heel erg blij mee. Zeker omdat het boek gesigneerd is!

bb-thriller-boek.jpg

Ik ben weer fan! En jij?

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *