blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in juni – Lore

Voor juni heb ik maar liefst drie geweldige exemplaren op de planning staan. Ik heb er drie uitgekozen die niet al te dik zijn omdat ik eind mei twee heel dikke boeken lees en ik waarschijnlijk in juni nog even verder lees in de serie De duistere machten geschreven door Cassandra Clare. Soms is het niet altijd haalbaar om de boeken tijdig uitgelezen te hebben omdat ik me vaak laat verleiden om er een nieuw boek tussen te lezen. Ik ben nu eenmaal nogal ongeduldig en steeds enthousiast om in een nieuw boek te duiken.

Als eerste ben ik ontzettend enthousiast om Inferno te beginnen lezen. Inferno is het laatste deel van de geweldige Talon-serie, geschreven door de briljante Julie Kagawa. Steeds wanneer ik een deel van de serie lees snak ik naar meer avonturen, ik ben altijd ongeduldig voor meer van deze geweldige draken. Ook de soldaat heeft me al vaak op het puntje van mijn stoel laten zitten met al zijn verassende wendingen.

Verder ben ik ook heel benieuwd naar het boek Preta geschreven door Sterre Carron. Preta is het 10de boek in de Rani Diaz serie. Dit is het tweede boek dat ik van deze auteur ga lezen en ik kan echt niet wachten. Een aantal maanden geleden kreeg ik een berichtje van de schrijfster of ze mijn naam mocht gebruiken in het boek. Natuurlijk zei ik ja! Alleen al hierom kijk ik ontzettend uit naar het boek. Ik weet vanuit het negende boek dat Carron je kan doen huiveren met haar geweldige inspiratie. Ik ben heel benieuwd wat ze voor het 10de boek allemaal in petto heeft.

Op 29 mei kwam Het zwembad van Libby Page uit. Wanneer ik de zomercatalogus van de uitgeverij Bruna doorbladerde en ik dit boek tegenkwam ,wist ik dat het een prachtig exemplaar ging zijn. De korte inhoud vertelde me dat het een boek was waarin beschreven zou worden dat als men krachten bundelt en men vecht voor wat men wilt, men iets kan bereiken. Of deze boodschap effectief zal worden weergegeven is nog af te wachten, maar ik ben heel benieuwd.

Ik ben er zeker van dat de maand juni een maand vol verrassingen zal zitten en ik ben heel benieuwd om te beginnen lezen in deze boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *