I'm a mess
blogpost

Bookchallenge 2023: I’m a mess but my TBR wants less

Een nieuw jaar betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe leeschallenge. De challenge van 2022 was zowel voor Chelsey als voor mij niet echt een succes. Daarom gooien we het dit jaar over een andere boeg.

Tijdens het scrollen op Instagram kwam ik bij Ohsrslybookmarks (de leuke shop van Joy) een geweldig idee tegen dat we gaan gebruiken voor 2023! Joy heeft een kaartendeck gemaakt met 50 kaarten die (bijna) allemaal een andere prompt bevatten. Je kan dus een aantal kaarten trekken en zo bepalen wat je gaat lezen!

Wil je zelf deelnemen aan de challenge? Je kan je deck bestellen via deze link!

De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken. We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Aan het einde van de maand laten we zien welke boeken we kozen per kaart en of we die boeken ook gelezen hebben!

Wij hebben er alvast heel veel zin en hopen dat die TBR’s wat minder messy zullen zijn 😉

Heb jij een leeschallenge voor 2023?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *