blogpost,  Fanday Friday

Fanday Friday: De Zeven Zussen – Lucinda Riley

Eindelijk is het zo ver: de liefhebbers van De Zeven Zussen kunnen verder lezen want deel 3 is verschenen! Met als titel Schaduw en de prachtige cover die je hieronder ziet, gaat het verhaal verder. Wie is er net zo blij als ik?!

schaduw

Dat ik fan ben van deze reeks bleek natuurlijk eerder uit de recensies die ik schreef over deel 1 en deel 2. Maar voor de lezers die de boeken nog niet kennen, geef ik hieronder even de korte inhoud van het eerste boek:

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Ik was zo onder de indruk na beide boeken dat ik waarschijnlijk heel snel in deel drie ga beginnen!

Heb jij deze fantastische boeken al gelezen?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *