Coming soon
blogpost,  Release

Coming Soon: Zomer 2018 (#4)

Hoewel de lente buiten nog op zich laat wachten, verschijnen er al heel wat zomerbrochures bij de uitgevers! Ik heb weer heel wat brochures doorbladerd en lijst voor jullie graag op naar welke boeken ik nu al uitkijk.

Valse hoop

Valse hoop – Clare Mackintosh – De Fontein (7 augustus)
‘Valse hoop’ (‘Let Me Lie’) is de derde thriller van Clare Mackintosh. Ze brak door met haar sensationele debuut ‘Mea culpa’(‘I Let You Go’). Ook haar tweede boek ‘Ik zie jou’ (‘I See You’) werd met juichende recensies overladen.
Een jaar geleden beëindigde Anna’s moeder haar leven op exact dezelfde wijze als haar vader een paar maanden eerder. Sindsdien probeert Anna wanhopig zichzelf op de been te houden.
Een kaart op de sterfdag van haar moeder zet een reeks gebeurtenissen in gang die Anna doet vermoeden dat er meer achter de dood van haar moeder zit dan waar de politie vanuit ging.
Graven in het verleden blijkt gevaarlijk te zijn, soms is het beter alles te laten rusten. Maar dat is nu te laat…
Moord. Zelfmoord. Of zit het toch anders? 

De droomlijst

De Droomlijst – Julien Sandrel – Cargo (21 augustus)
De twaalfjarige Louis is voor de ogen van zijn moeder Thelma aangereden door een vrachtwagen. Hij ligt in coma, en volgens de artsen is de kans op herstel nihil. Ze besluiten om het nog vier weken aan te zien, hopend op een medisch wonder. Thelma is ontroostbaar. Wanneer ze vervolgens thuis onder het kussen van haar zoon een klein schrift vindt waarin hij zijn dromen heeft opgeschreven – een bucketlist met bijzondere wensen, zoals het volgen van een voetbalclinic, een tattoo laten zetten, of een druk kruispunt in Tokio oversteken – besluit Thelma om de dromen van Louis te realiseren zodat hij vredig kan sterven. Maar dan komt ze bij de moeilijkste wens: mijn echte vader vinden.

De liefdesbrieven van Abelard en Lily

De liefdesbrieven van Abelard en Lily – Laure Creedle – Gottmer (augustus)
ADHD’er Lily en autist Abelard vallen voor elkaar. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hun persoonlijkheden te overbruggen? Een humoristisch en romantisch coming-of-age-verhaal. 
Ontluikende liefde:
Als ADHD’er Lily en autist Abelard per ongeluk een klaslokaal beschadigen, moeten ze nablijven. Dat vindt Lily geen straf; Abelard is slim, knap en loopt dertig seconden achter op de rest van de wereld. Perfect, want zij loopt juist dertig seconden voor. Ze vallen voor elkaar, maar hun relatie is niet zonder moeilijkheden. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hun persoonlijkheden te overbruggen? 

Welke prachtige boeken ga jij zeker lezen?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *