Coming soon
blogpost,  Release

Coming Soon: Zomer 2018 (#3)

Hoewel de lente buiten nog op zich laat wachten, verschijnen er al heel wat zomerbrochures bij de uitgevers! Ik heb weer heel wat brochures doorbladerd en lijst voor jullie graag op naar welke boeken ik nu al uitkijk.

Soms lieg ik.png

Soms lieg ik – Alice Feeney – A. W. Bruna (5 juni)
Er zijn drie dingen die je over me moet weten: 
1. Ik lig in coma 
2. Mijn man houdt niet meer van me 
3. Soms lieg ik
Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten locked-in-syndroom: ze hoort alles, maar kan zich niet bewegen en kan niet praten. 
Doodsbang, opgesloten in haar eigen lichaam, probeert ze haar herinneringen van de afgelopen week te reconstrueren. Met een echtgenoot die niet meer van haar houdt, een zus met een geheim en een ex die nog steeds door haar geobsedeerd is, weet Amber dat er iemand liegt over wat er met haar gebeurd is. Haar leven is nog steeds in gevaar. 
Lukt het haar wakker te worden voor het te laat is?

Mijn zoete wraak.jpg

Mijn zoete wraak – Jane Fallon – De Fontein (19 juni)
Met ‘Mijn zoete wraak’ (‘My Sweet Revenge’) is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit!
Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd acteur is ziet hij haar niet meer staan. Andere vrouwen daarentegen ziet hij maar al te graag.
Paula heeft een plan. Ze zorgt dat Robert weer hopeloos verliefd op haar wordt, dat hij beseft hoeveel hij aan haar te danken heeft, en wat er op het spel staat. Pas daarna zal zij hem aan de kant zetten.
Want wraak is zoet. Toch?
Jane Fallon is televisieproducent en auteur. Mijn zoete wraak is haar zesde roman. Ze woont samen met acteur Ricky Gervais.

Ver van de boom

Ver van de boom – Robin Benway – De Fontein (26 juni)
Ver van de boom is een YA-roman over familie van Robin Benway. Winnaar van de National Book Award 2017 voor jeugdliteratuur.
Wanneer de geadopteerde Grace op zoek gaat naar haar biologische moeder, ontdekt ze dat ze nog een zus en een broer heeft. Haar zus Maya lijkt het prima voor elkaar te hebben in haar adoptiegezin, maar broer Joaquin is nog altijd op zoek naar een familie die hem wil hebben. Alle drie worstelen ze met de vraag: wat bepaalt wie je bent?

Dat de zomer maar snel begint!

Liefs

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *