blogpost

Anja Feliers: signeersessie Hasselt

Op 20 september 2017 stelde Anja Feliers, in samenwerking met uitgeverij Lannoo, haar nieuwste boek voor: Femme fatale. Dit boek is het zevende deel in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, is het goede nieuws dat het boek ondertussen ook in de (online) boekhandel verkrijgbaar is! Als Feliers-fan heb ik lang gewacht op dit zevende deel en ik ben super blij dat het er nu eindelijk is én dat ik het (hopelijk) snel kan gaan lezen.

Afgelopen zondag kwam Anja Feliers ook signeren in de Standaard Boekhandel van Hasselt (België) en uiteraard was ik daarbij! Ik wil jullie graag vertellen hoe het eraan toeging!

Ik was heel erg blij dat ik vandaag haar nieuwste boek Femme Fatale meteen kon laten signeren. Beschouw het maar als een opwarmer voor de Boekenbeurs. Ik vind het altijd nog leuker om in een nieuw boek te kunnen beginnen dat al gesigneerd is. Zo voel je je nog meer verbonden met de personages en natuurlijk de auteur.

22171628_10210089032041596_471491902_o-e1506880342576.jpg

Zo een signeersessie zorgt er ook altijd voor dat ik meteen weer heel veel zin krijg in lezen. Ik wil onmiddellijk in het boek beginnen en kan niet wachten tot ik vijf minuten tijd heb. Dus ik weet wat ik de komende dagen ga doen! Helaas vergat ik mijn boek Lady killers mee te nemen, maar nu heb ik wel een excuus om op de Boekenbeurs nog eens langs te gaan.

Naast de boeken over Kathleen Verlinden schreef Anja Feliers ook deze boeken:

Als je nog twijfelt (wat eigenlijk helemaal niet nodig is), kan je op de website van Anja Feliers de boeken nog eens rustig bekijken. Als je houdt van psychologische thrillers met een sensueel randje, zit je hier goed!

Liefs,

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *