blogpost

De voordelen van een blogger zijn

Blogger zijn is fantastisch! Ik doe het met heel mijn hart. Er kruipt veel tijd in, maar dat heb ik er sowieso voor over want ik mag zoveel leuke dingen doen. 

 1. Je krijgt als eerste de nieuwste boeken en leukste nieuwtjes
  Als blogger en recensent krijg je van de uitgever de nieuwste boeken om te recenseren. Ook als er nieuwe boeken gaan uitkomen word je als eerste op de hoogte gebracht! Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in boekenland gaande is.
 2. Je mag je liefde voor boeken met iedereen delen
  Naast het feit dat je de nieuwste boeken mag lezen, mag je er ook nog eens over fangirlen met al je volgers. Niemand vindt het raar als je helemaal uit je dak gaat over een boek. Ideaal toch?
 3. Jouw mening is belangrijk
  Mensen vinden jouw mening belangrijk bij het kiezen van een nieuw boek. Zo beslis jij mee welke boeken gelezen worden. Als ze tips nodig hebben, ben jij de eerste die ze raadplegen.
 4. Je mag mensen blij maken met leuke winacties
  Ik vind het fantastisch om de blije reacties te zien van deelnemers en winnaars bij winacties. Je mag dus niet enkel fangirlen, maar ook nog eens leuke boeken cadeau doen!
 5. Je maakt deel uit van een hechte en warme community
  Er is geen sprake van concurrentie, integendeel. Bloggers werken graag samen om grootse dingen op poten te zetten en leuke dingen te organiseren. Ook lezen wij graag artikels van elkaar om meningen uit te wisselen. Bij vragen kan je ook altijd bij elkaar terecht.
 6. Je krijgt je recensieboeken rechtstreeks van de uitgever in ruil voor je mening
  Ja, je krijgt je boeken gratis. Maar niet zomaar natuurlijk. Er wordt wel van je verwacht dat je een eerlijke mening geeft en het boek dus bespreekt op je blog. Voor wat hoort wat!

Heb je nog vragen over bloggen of wil je zelf aan de slag? Je mag me altijd contacteren via Facebook of het contactformulier.

Liefs,

Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *