blogpost

Vraag van de week #10

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Dit keer was het mijn beurt om een vraag te kiezen. Daar gaan we!

‘Wat is voor jullie de ideale vrijdagavond?’

De ideale vrijdagavond kan twee kanten uit denk ik. Of drie misschien. In het eerste scenario breng ik de avond door met mijn bestie (Chelsey, natuurlijk). Meestal doen we dat lezend, bloggend en babbelend haha. Dat zijn heerlijke avonden! Een andere optie is met mijn lieve vriend, hoewel dat niet echt op vrijdagavond kan want dan werkt hij. Dus we houden weekend op maandag en dinsdag. Meestal bestaat zo’n avondje dan uit rustig wat Netflix kijken met een lekkere pizza. De derde situatie is natuurlijk alleen, maar dat is minder triest dan het klinkt. Ik vind het heerlijk om in de winter onder een dekentje op de bank te genieten van een goed boek met een lekkere tas thee of in de zomer buiten als het heerlijk rustig is en de avondbries langs mijn benen strijkt. Dat kan ook zeker als er ander gezelschap aanwezig is thuis, bijvoorbeeld mijn mama. Zij leest dan een krant of een tijdschrift aan de tafel buiten of kijkt tv vanop de andere bank 😉

Welk scenario het ook is, vaak bestaan mijn avonden uit lezen en bloggen. Wanneer ik de drukte van de dag kan loslaten en tijd heb voor dingen om tot rust te komen, grijp ik al snel naar een boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *