blogpost,  Unboxing

Unboxing: DutchDooling Spring Box

Zoals jullie ondertussen al hebben gezien, maakt Manon van DutchDoodling prachtige bookish cards. Afgelopen winter maakte ze ook een fantastische winter box met leuke items en deze traditie zet ze voor het voorjaar graag verder met haar Spring Box!

thee DD.jpg

Het eerste item is deze heerlijke thee van A Bookish Fickering! Ik kocht eerder al boxen bij deze shop en ben fan van elke thee van haar collectie! Ook deze thee is weer minstens even lekker als alle voorgangers.

Manon schakelde Morphboxcrate en Bookidhtexts in om deze prachtige boekenleggers te laten maken van Alice In Wonderland en Mulan:

TillandDill, bekend van hun boekenleggers en kaarten, maakte twee soorten kaarten voor deze box. Dit is de kaart uit mijn box:

TillandDill DD.jpg

Omdat Manon nu eenmaal bekend staat om haar cards, kan natuurlijk dat item niet ontbreken in deze box. Ze maakte ook een super schattige kaars van Bambi:

Een van de leukste (en waarschijnlijke duurste) items in deze box is sowieso deze booksleeve van BookbestiesUK. Een fantastisch patroon en heel mooi afgewerkt: het ideale cadeau voor een boekenliefhebber:

booksleeve DD

En als laatste bevatte de box ook een mystery item waar je je Harry Potter-huis voor moest opgeven. Ik koos voor Griffoendor (hoewel ik eigenlijk behoor tot Ravenclaw) en kreeg deze mooie sokken:

griffoendor sokken DD.jpg

De Spring Box was absoluut het geld waard! Met leuke, originele en heel uitlopende items maakte deze box mijn boekenhartje heel erg blij. Op naar de volgende box Manon!

Liefs

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *