blogpost,  Win actie

WIN: Cress – Marissa Meyer

Het is alweer van 2017 geleden dat we leuke cadeautjes hebben uitgedeeld en dit nieuwe boekenjaar mag toch zeker niet onderdoen voor het vorige… Ondertussen is Valeries Boekenwereld ook meer dan vier maanden oud en dat vraagt ook om een feestje. Als we deze twee feestelijkheden combineren, kan het niet anders dan een fantastische winactie worden, toch?

En inderdaad. We gaan een boek weggeven uit één van de populairste reeksen op dit moment. Iedereen kent de boeken en de auteur, maar niet iedereen heeft alle delen in zijn bezit. Daarom maak je vanaf vandaag kans op deel 3 in The Lunar ChroniclesCress!

Korte inhoud van het boek:
Cress zit al zeven jaar opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap. Ze wordt gedwongen voor koningin Levana te werken, maar haar loyaliteit ligt ergens anders…
Cinder, kapitein Thorne, Scarlet en Wolf zijn ondertussen op de vlucht. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana ook op Aarde de macht overneemt. Kan Cress hen daar misschien bij helpen?
Als de poging om Cress te redden niet zo loopt als gepland, valt de groep uiteen. Cress is eindelijk vrij, maar betaalt daarvoor een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets of niemand tussen haar geplande huwelijk met keizer Kai te laten komen – zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.
Cress, Scarlet en Cinder hadden misschien niet gedacht dat ze ooit de wereld zouden moeten redden, maar het lot van de Aarde ligt nu toch echt in hun handen.

Wil jij kans maken op dit derde boek uit de reeks? Dat kan! Lees hieronder nauwgezet wat je moet doen:

– Like Valeries Boekenwereld op Facebook
– Reageer op het Facebookbericht waarom net jij dit boek zou moeten winnen
– Deel het Facebookbericht OPENBAAR op je eigen tijdlijn

Enkel als je aan al deze punten voldoet, is er sprake van een geldige deelname. Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier op de blog of via een berichtje op Facebook.

Deelnemen kan tot en met maandag 12 februari 20u. Daarna wordt er een winnaar bekend gemaakt!

Veel succes!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *