blogpost

Throwback Thursday: De Boekenbeurs 2016

Vandaag neem ik jullie voor de laatste keer mee terug in de tijd naar de Boekenbeurs van een afgelopen editie. Dit keer gaan we slechts één jaar terug, naar 2016. Ik kreeg toen de kans om een Young Adult-auteur te interviewen van wie het derde boek (in het Nederlands) nog meer net verschenen is. Weten jullie over wie ik het heb?

Hij schreef de fantastische reeks Phobos, over een ruimte-expeditie naar Mars. Niemand minder dan Victor Dixen kwam via Skype in contact met ons op de Boekenbeurs!

Victor Dixen

Op dat moment was enkel deel 1 vertaald en keken alle fans uit naar het vervolg. Op dit moment is deel 3 nog maar net verschenen. Via de social media maakte Victor Dixen bekend dat er ook nog een spin-off zal volgen. Joepie!

Het was een zeer geslaagd interview met veel feedback vanuit het publiek. Alle fans hebben hun vragen kunnen stellen en Victor beantwoordde alles met veel plezier!

Heb jij Phobos al gelezen?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *