blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books januari ‘Dark Fairytales’

Woehoew! Eindelijk ontving ik de eerste box van Celebrate Books van 2018! Naar deze box keek ik enorm hard uit en ik had wel een voorgevoel welk boek in de box zou kunnen zitten én waar ik bijgevolg nog harder naar uitkeek dan eerst.

Het allereerste item in de box is dit notitieblokje ontworpen door Emmy van Letters & Lights. Ze maakte een wenslijstblok in het thema van Hof van Mist en Woede. Ideaal om bij te houden welke boeken je nog wil lezen en kopen!

wishlistr.jpg

Fable & Black ontwierp een super leuke pin met quote: ‘Drink tea en read books’. Dit vind ik een fantastisch en origineel item in de box!

pin.jpg

Taratjah liet zich inspireren door heks Manon Blackbeak uit de Throne of Glas-serie om deze magneet te ontwerpen. Ik heb de reeks zelf niet gelezen, dus ik vind de magneet ook geen meerwaarde. Maar hij is wel heel erg mooi.

Magnet

Kirsten Ciccarelli was onlangs in Nederland en signeerde deurhangers voor deze box van Celebrate Books. Ik ben op zich niet zo fan van deurhangers, maar vind het wel leuk dat er een extra handtekening inzit van een internationale auteur!

Deurhanger.jpg

Nieuw in 2018 is het exclusieve kwartet. Celebrate Books ontwierp zelf een hele set kaarten en je kan gedurende dit jaar in elke box een set kaarten terugvinden. Ze zijn niet los te koop. Het eerste set is Good Friend en bevat kaarten van Iko, Simon Lewis, Ron Weasley en Zuzana.

Kwartet 1.jpg

En dan waar iedereen op zit te wachten. Het boek uit deze box. Deze keer was het niet één boek, maar zaten er zelfs twee boeken in! Het eerste boek De stem van de zee is geschreven door Mara Li en uitgegeven door Dutch Venture Publishing. Ik had nog nooit van het boek gehoord, maar laat me graag eens verrassen.

stem van de zee

Maar het boek waar het echt om ging én wat ik sowieso wilde lezen, is dit prachtige blauwe boek Hazelwoud uitgegeven bij Moon. Natuurlijk zit er een exclusief gesigneerde card bij! Enkel en alleen al om dit boek kocht ik de box. Maar dat in combinatie met de fijne goodies maken van deze box één van mijn favoriete Celebrate boxen tot nu toe!

Hazelwoud.jpg

Nu is het aftellen naar de februaribox!

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *