blogpost,  Unboxing

Unboxing: Boox januari thriller

Het is weer unboxing-tijd! Vorige maand bracht Boox voor de eerste keer boxen op de markt in drie verschillende genres: thriller, roman en fantasy. In december koos ik voor fantasy en toen ontving ik Monster van Michael Grant. Maar deze maand besloot ik voor het genre thriller te kiezen! En ik was heel nieuwsgierig naar de inhoud.

Januari box.jpg

Deze box bevat heel veel kleine, verschillende items. Zoals je op de foto hierboven kan zien, zat er een chocolademelk in om te drinken tijdens het lezen van een goed boek. Daarnaast zie je twee herbruikbare ijsblokjes in de vorm van een sterretje en er zat ook een houten sneeuwvlok in (maar die ben ik vergeten op de foto te zetten, oeps.). In het midden zie je een prachtige bladwijzer die goed past bij dit seizoen en rechts een van mijn favoriete quotes in een hangertje. Uitgeverij De Fontein zorgde voor de magnetische boekenlegger bovenaan.
Boox gaat dit jaar elke box voorzien van een unieke bladwijzer met de maand erop, leuk extraatje!

Jan boox.jpg

Wat een prachtig leeslint zat er in deze box! Ik vind het alleen jammer dat de box zoveel boekenleggers bevat. Het was misschien leuker geweest om ze te spreiden over meerdere boxen en te zorgen voor gevarieerdere items in deze box. Maar ik vind ze wel allemaal heel erg mooi!

kaars boox.jpg

Het item waar ik als kaarsenliefhebber natuurlijk naar uitkeek, is deze nieuwe kaars van Letters & Lights. ‘New Chapter’ ruikt naar kokos en vanilla, alleen is het logo nogal slecht leesbaar. Maar hij ruikt heerlijk!

En dan eindelijk het boek. Ik had het niet verwacht, maar ergens was het heel logisch dat dit boek in de box zat! Ik ben heel erg benieuwd en ben blij dat ik dit boek alvast van mijn wenslijstje kan schrappen.

Het meisje.jpg

Dat was het voor deze thrillerbox van januari. Voor februari bestelde ik opnieuw de fantasybox en ik denk dat ik weet welk boek daar gaat inzitten… Stay tuned!

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *