Coming soon
blogpost

Coming soon januari

De eerste maand van het nieuwe jaar brengt niet zo heel veel nieuwe boeken, de opstart is rustig… Maar er zijn toch twee boeken om naar uit te kijken!

Sex/Life

Sex/Life – B.B. Easton – Zomer & Keuning

Verschijnt voor het eerst in paperback!

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van… 

In Love & Pajamas

Hartstocht in huispak – Catana Comics – MUS

De Nederlandse editie van een nieuw boekje van Catana Comics verschijnt ook in januari! Snug was heerlijk, vol herkenbare en grappige cartoons, dus deze hopelijk ook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *