blogpost,  Bookhaul

Bookhaul December

December is voorbij gevlogen! Door al de feestdagen en de voorbereidingen daarop is de maand voor je het weet al om. Traditiegetrouw lijst ik op het einde van de maand op welke boeken ik mocht toevoegen aan mijn boekenkast.

November was een maand met zeer veel nieuwe boeken. Daardoor heb ik het in december een beetje proberen te beperken en dat is eigenlijk goed gelukt! Ik ben best trots op mezelf. Ik voegde 13 nieuwe boeken toe, waarvan ik er maar drie (kijk, ik ben echt trots hoor) zelf kocht, zes cadeau kreeg en vier ontving om te recenseren.

Van de drie boeken die ik zelf kocht, zaten er twee in de boekenboxen die ik ontving in december. In de box van Boox zat Monster van Michael Grant en in de box van Celebrate Books Alter ego van Marissa Meyer. Het derde boek, Mijn mooiste herinnering eindigt hier van Eric Lindstorm kocht ik omdat ik de cover prachtig vind.

Van mijn lieve vriend kreeg ik begin deze maand twee troostboekjes: Spiegel van Cara Delevingne en The White Rose van Amy Ewing, het vervolg op The Jewel. Van mijn fantastische redacteur bij De Leesfabriek reeg ik twee boeken van Do Van Ranst cadeau om mijn collectie aan te vullen (hij is bijna compleet). Ravenhaar en Mijn vader zegt dat wij levens redden staan mooi tussen alle andere Van Ranst-boeken. Voor kerstmis kreeg ik, opnieuw van vriendlief, een boek cadeau dat hoog op mijn verlanglijstje stond. Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp, auteur van 54 minuten/This is where it ends, krijgt heel erg goede commentaren op internet en als het even sterk is als het vorige boek kan ik niet wachten om erin te beginnen! Op het laatste nippertje kreeg ik nog een cadeautje: In het diepe van Estelle Maskame.

Ter recensie ontving ik de volgende boeken: Mijn verlangen van Jodi Ellen Malpas, Hartslag van Gail McHugh, Weet je nog van Virginie Grimaldi en Onvergetelijk van Alexandra Bracken (het vervolg op De Overlevenden – The Darkest Minds). Met dank aan de uitgevers en L&M Books.

Mooie, bescheiden buit voor december!

Voegde jij veel boeken toe aan je collectie in december?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *