blogpost,  Kerstmis,  Unboxing

NieuwjaarsSwap: 24-26 december

Bianca van Bibi Books organiseerde dit jaar voor de geïnteresseerden een NieuwjaarsSwap. De bedoeling is dat je kort wat vertelt over jezelf, over je interesses en leesgedrag en dat er dan lootjes worden getrokken. De persoon die jouw lootje trekt, krijgt jouw antwoorden en probeert op basis daarvan cadeautjes te kopen die aansluiten bij jouw interesses. Uiteraard maak jij zelf ook een doos voor iemand anders. Wij stelden een box samen voor de periode van 24 december tot 1 januari.

Vandaag laat ik jullie zien welke cadeautjes ik de eerste drie dagen heb opengemaakt (24, 25 en 26 december).

Op 24 december mocht ik een groot cadeautje openmaken! Dat kwam omdat er een super leuke houten kerstboom inzat die perfect is om te gebruiken voor instagramfoto’s. Ook zat er een spreukenkalender in voor 2018! Dat is echt een ideaal cadeau voor mij 🙂

Op 25 december pakte ik een mok uit met kerstmist-quote die gevuld was met lekkers: snoepjes en chocola om warme chocomelk te maken.

Vandaag, 26 december, blijkt echt dat mijn swapmaatje de info over mij goed heeft doorgenomen. Ik hou namelijk erg van notitieboekjes en ik krijg twee super leuke exemplaren!

Op de foto hieronder zie je alle cadeautjes samen. Ik ben heel benieuwd naar de volgende dagen want dit vind ik al fantastisch!

NieuwjaarsSwap 1.jpg

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *