blogpost

De Kunst van Gelukkig Zijn

Je had het misschien (ooit) verwacht, misschien ook niet, maar het grote moment komt stilaan dichterbij. Op 29 september 2023 verschijnt mijn allereerste boek bij uitgeverij Hamley Books en het kreeg de titel ‘De Kunst van Gelukkig Zijn’.

Is geluk vinden wel zo eenvoudig?
Emma is een jonge dertiger die alles voor elkaar lijkt te hebben. Haar agenda staat vol met werkafspraken, kooklessen, vrijwilligerswerk en andere taken, zodat ze voldoet aan het ideaalbeeld dat van haar wordt verwacht.
Wanneer een plotselinge gebeurtenis haar leven op zijn kop zet, komt Emma erachter dat ze toch niet alles onder controle heeft. Ze krijgt het steeds moeilijker met doen alsof alles perfect gaat, tot op het punt dat het haar geluk in gevaar brengt.

Ik ben heel erg blij dat ik er eindelijk alles over mag vertellen want het is heel spannend dat iedereen het boek binnen iets meer dan een maand zelf kan lezen en het verhaal van Emma kan ontdekken.

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Dat kan! Maar voor de snelle beslissers is er nog iets specialers… We hebben namelijk een echte verwenbox samengesteld die te maken heeft met het boek. De box bevat natuurlijk een (gesigneerd) exemplaar van het boek, maar daarnaast ook heel wat leuke goodies om zelf je eigen rustmomentje te creëren. Misschien kan je dat af en toe wel gebruiken, net als mijn hoofdpersonage Emma… Let op: we hebben maar een beperkte voorraad van deze verwenbox en op is op!

Je kan zowel het boek als de box laten verzenden (binnen België en Nederland, zie foto’s voor prijzen) of je kan het bij mij afhalen of ik breng het mee als we elkaar ergens treffen.

Je kan het boek en de box bestellen via dit formulier: https://forms.gle/W2nX55Sjm8eHXp9WA

De boeken en boxen worden begin oktober verstuurd!

PS: ook bij je lokale boekhandel kan je het boek vanaf nu pre-orderen, al zijn die natuurlijk niet gesigneerd… Er volgen wel nog heel wat signeersessies in oktober en november, maar daarover later zeker meer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *