I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday december

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book with multiple POV’s
  • Read an anticipated read
  • Read a book with 2 characters on the cover

Read a book with multiple POV’s
Er zijn heel veel opties voor dit kaartje, maar ik ga sowieso even in de kerstsferen zoeken omdat ik deze maand optimaal wil benutten om te genieten van kerstverhalen. Een grote kanshebber is Strik erom van Lisanne Stam.

Read an anticipated read
Ook hier zijn er heel veel opties! Ik denk dat Wat ik wil voor kerst en Window Shopping hier bovenaan de lijst staan!

Read a book with 2 characters on the cover
Wat ik wil voor kerst zou ook voor dit kaartje kunnen doen, al is Een kerst om te kussen ook een goede optie.

Zoals je ziet, is het helemaal tijd voor kerstboeken! Ik ben benieuwd hoe ik dit jaar ga afsluiten wat de challenge betreft… Wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *