blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in maart? (#2)

Een paar dagen geleden vertelde Lore jullie al wat zij deze maand gaat lezen. Ook ik ben weer tussen mijn stapels boeken gedoken en heb er enkele exemplaren uitgehaald die ik in maart wil lezen.

Vorige maand stelde ik mijn doel op 4 boeken en die heb ik vlotjes gehaald. Voor maart ga ik het terug rustiger aan moeten doen want er komt voor school weer heel wat werk bij. Maar dat gaat mij niet tegenhouden om enkele prachtige boeken te lezen.

Voor De Leesfabriek ga ik De Bloementuin lezen van Cristina Caboni. Dit boek ligt al een tijdje op mijn stapel, maar ik kijk er wel naar uit om het te gaan lezen. Daarnaast hoop ik het vervolg op De Zeven Zussen te kunnen gaan lezen. Storm is opnieuw een erg dik boek, maar het vorige was echt prachtig. Dus dat schrikt me niet zo af.

Aangezien ik De Overlevenden bijna uit heb, is het ook het goede moment om deel twee van The Darkest Minds te gaan lezen: Onvergetelijk van Alexandra Bracken.

Ik denk dat ik heel tevreden ben als ik deze boeken uit kan lezen in maart, maar ik voeg toch nog een extra boek toe voor als ik een leesspurtje kan trekken! Als vierde boek voor maart (of het eerste boek voor april) kies ik voor Jacht op het antiserum van Christine Charliers. Het eerste boek vond ik heel erg goed, dus ik ben benieuwd naar deel twee.

Wat lezen jullie in maart?

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *