I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday wrap-up juli

Chelsey trok voor de challenge van juli de volgende drie kaarten:

  • Read a book made into a TV-series
  • Read a book with a number in the title
  • Read one of your friends’ favorite books

Ik heb uiteindelijk twee van de drie boeken gelezen.

Voor Read a book made into a TV-series las ik Moordgids voor lieve meisjes (want ze zijn op dit moment bezig met de opnames!) van Holly Jackson en ik vond ‘m net zo leuk als de eerste keer. Voor Read a book with a number in the title las ik samen met Chelsey Op één voorwaarde van Lauren Asher. Dit is het tweede deel in de trilogie en ik vond het fantastisch!

Ik heb dus nog geen boek gelezen voor de friends’ favorite, maar ik ben er wel in begonnen! Dus hopelijk kan ik tegen het einde van dit jaar Elke zomer daarna van Carley Fortune nog meetellen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *