blogpost,  To Be Read

TBR Thursday juli

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van juli!

Van de selectie van vorige maand las ik er dit keer twee (recordje denk ik, mooi op de helft van het jaar): Unlock! en Verschijningen.

Dit zijn de vijf eerste zinnen voor de boeken voor juli!

Hoe vuil de trappen van het station Brussel-Zuid ook waren en hoezeer het er ook stonk naar de pis van de nacht, er zweefde ook de valse belofte dat alles weer mogelijk was, dat ik mezelf er opnieuw kon vinden.‘ (Een hele lieve fuck you – Sylvia Van Driessche – Horizon)
Een oude vrouw voor me aan de kassa staat rustig haar centen te tellen, terwijl ik ongeduldig wacht tot het mijn beurt is.’ (Liefde & ananas – Isabelle Paz Soldan – Zomer & Keuning)
Als schubdieren een naam zouden krijgen bij hun geboorte, zou dit exemplaar vast en zeker Dirk geheten hebben.’ (Lily – Tom De Cock – Pelckmans)
We waren al een jaar of zevenduizend onderweg.’ (De zomer waarin alles veranderde – Jenny Han – Moon)
‘Ze hebben me ontvoerd!” (De Volksjury – Silke Vandenbroeck & Laura Scheerlinck – Borgerhoff & Lamberigts)

Chelsey koos op basis van de eerste zinnen de volgende drie boeken:

Ik ben superbenieuwd naar Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan, Lily van Tom De Cock en De Volksjury van Silke en & Laura! Let’s go!

Welke titels zou jij kiezen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *