I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday wrap-up februari

De tweede maand van onze nieuwe challenge zit er al weer op en ik wil graag laten weten of het een succes was. Heb ik voor elke kaart een boek gelezen?

Chelsey trok drie kaarten voor februari:

  • Read a book by a female author
  • Read a book that’s been on your TBR shelf for 2+ years
  • Read a book that you think will make you cry

Read a book by a female author
De eerste kaart was natuurlijk niet zo moeilijk want er zijn best veel vrouwelijke auteurs. Ik las onder andere Verkeerde plaats, verkeerde moment van Gillian McAllister (goed boek trouwens!).

Read a book that’s been on your TBR shelf for 2+ years
Er zijn (helaas) heel wat boeken die al langer dan twee jaar op me liggen te wachten (maar dat probleem herken je vast wel!). Eentje daarvan is De naamloze koningin van Rebecca McLaughlin, maar die is ondertussen wel gelezen. Jeej!

Read a book that you think will make you cry
Ik ben niet echt iemand die huilt bij boeken, of toch niet vaak, dus deze kaart was best moeilijk. Uiteindelijk las ik op aanraden van Chelsey Een van Sarah Crossan. Heel mooi boek en zeker een traantje waardig!

Ik vind dat deze challenge heel erg goed gaat want ook in februari las ik voor elk kaartje een boek! Op naar maart.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *