Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon oktober

Ik ben helemaal klaar voor de herfst: dekentjes, kaarsjes, en heerlijke boeken om te lezen! Deze boeken verschijnen in oktober:

The Agency for Scandal: Vermissing en schandalen – Laura Wood – Best of YA
De achttienjarige Isobel ‘Izzy’ Stanhope heeft geheimen. Zo is ze smoorverliefd op een jonge hertog die niet eens weet dat ze bestaat. Ook is haar familie berooid achtergebleven nadat Izzy’s vader overleed, maar niemand uit de hogere elite mag dat weten. En dan is er nog haar baan bij de Aviary (Volière), een onderzoeksbureau volledig gerund door vrouwen en gespecialiseerd in het opgraven van schandalen en louche zaken van machtige mannen.
Wanneer Izzy betrokken raakt bij een zaak die gaslighting, chantage en vermiste juwelen omvat, én de hertog die haar hart gestolen heeft, doet ze er alles aan om met haar vrienden het web van geheimen en leugens te ontrafelen. Kan ze de waarheid onthullen en de onschuldigen beschermen? En gaat ze de hertog óóit vertellen wat ze voor hem voelt?

Getuige nr. 8 – Steve Cavanagh – LS
Ruby Johnson is een oppas en dienstmeisje voor rijke families rond West 74th Street in Manhattan. Ze kent al hun routines, én hun geheimen. Op een avond, op weg naar huis, is Ruby getuige van een moord. Ze kent het slachtoffer. Ze kent de moordenaar.
Maar als ze anoniem belt met de politie om dit door geven, vertelt ze niet de waarheid.
Want er is iets mis met Ruby Johnson.

Het verlovingsdilemma – Elena Armas – Zomer & Keuning
In de pakkende romcom ‘Het verlovingsdilemma’ van Elena Armas is Josie wel een beetje klaar met de liefde na vier mislukte verlovingen. Wanneer haar vader zijn pensionering aan wil kondigen met een artikel over de familie, realiseert Josie zich dat haar liefdesverleden een ingewikkelde PR-kwestie is. Gelukkig kan Matthew, de beste vriend van haar zus, haar uit de brand helpen. Wat begint als een misverstand, leidt tot een afspraak waarbij de twee zich voordoen als gelukkige verloofden. Maar is hun relatie wel zo tijdelijk als ze denken?

Kerst in Mistletoe Cove – Holly Martin – Zomer & Keuning
Eden Lancaster heeft altijd geloofd dat dromen uitkomen als je maar hard genoeg wenst. Maar Edens grootste wens is gelinkt aan haar grootste geheim: ze is al haar hele leven hopeloos verliefd op Dougie Harrison, haar aantrekkelijke en charmante jeugdvriend. Wanneer Dougie zijn succesvolle leven in New York achterlaat om terug te keren naar Hope Island, kan Eden haar gevoelens niet langer negeren. Komt haar romantische droom dan eindelijk uit? Deze kerst zou zomaar alles kunnen veranderen…

Opgescheept met jou – Courtney Walsh – Kok Boekencentrum
Lauren Richmond heeft een hekel aan kerst en ziet haar familie zelden met de feestdagen. Gelukkig heeft ze het veel te druk met haar werk als decorontwerper bij een tv-sitcom om zich te vervelen. Maar nu haar broer een kind verwacht kan ze de trip naar huis niet langer uitstellen. De beste vriend van haar broer geeft haar graag een lift maar laat dat uitgerekend Will Sinclair zijn, de jongen op wie ze ooit verliefd was – tot hij haar hart brak.
Nu zitten de twee zeven dagen lang met elkaar opgescheept op een roadtrip dwars door de Verenigde Staten. Genoeg tijd dus om elkaar wat beter te leren kennen. Maar waar Lauren gereserveerd en georganiseerd is, is Will niet weg van geflirt en spontane acties. De twee zouden bijna niet meer van elkaar kunnen verschillen en daarbij staat een nare gebeurtenis uit het verleden als een muur tussen hen in. Tijdens hun roadtrip gaan Will en Lauren noodgedwongen opnieuw het gesprek met elkaar aan. Maar is dat genoeg voor een tweede kans?

Caught up – Liz Tomforde – LoveBooks
Kai Rhodes heeft als alleenstaande vader en topsporter een overvolle agenda, maar hij wil niet dat iemand zich met de opvoeding van zijn zoontje bemoeit. Daarom houdt geen van zijn nanny’s het lang vol. Maar dan zet zijn coach hem schaakmat door een oppas te regelen die Kai niet kan ontslaan – zijn dochter.
Miller Montgomery heeft net een belangrijke prijs gewonnen voor haar werk als patissier. Nu wil ze niets liever dan zich bewijzen, maar ze is even al haar inspiratie kwijt. Ze zou fulltime in de keuken moeten staan, maar laat zich toch overhalen door haar vader om op het kind van zijn sterspeler te komen passen in Chicago.
Miller brengt weer leven en vrolijkheid in Kais ingedutte leven. Al snel kunnen Kai en zijn zoontje niet meer zonder haar, maar aan het eind van de zomer zal Miller terug moeten keren naar haar eigen leven. In Chicago blijven is geen optie, maar weggaan eigenlijk ook niet meer…

Westwell: zon & maan – Lena Kiefer – LoveBooks
Helena mist Jess ontzettend. Twee maanden geleden moest ze de moeilijkste beslissing van haar leven nemen, en elke keer als ze aan hem denkt doet het weer evenveel pijn. Het enige wat haar op de been houdt is het onderzoek naar de dood van haar zus. Wanneer ze op heel heftige nieuwe informatie stuit, kan ze niet anders dan contact opnemen met Jess.
Wanneer Jess hoort dat Helena het onderzoek nog steeds voortzet is hij woedend. Omdat hij bang is dat ze zichzelf daarmee in groot gevaar brengt, besluit hij haar te helpen.
Ze weten dat ze niet samen kunnen zijn, maar toch hebben ze het allebei heel moeilijk om te blijven proberen hun gevoelens voor elkaar te ontkennen…

De chocoladewinkel van verloren liefdes – Kim Ye-Eun – Wereldbibliotheek
Johoo heeft een kleine chocoladewinkel in een steegje in Seoel. Haar klanten komen niet alleen voor overheerlijke chocolade, maar ook voor het speciale liefdesadvies waar Johoo om bekendstaat. Ze luistert geduldig naar alle verhalen, en heeft voor iedereen precies het soort chocola dat diegene nodig heeft. Van een zevenjarige jongen die verliefd is op een meisje uit zijn klas, tot een oude man die door zijn eigen vrouw niet meer herkend wordt. Maar zou er ook een recept te vinden zijn voor de verloren liefde van Johoo zelf?

Loepzuiver – Karin Slaughter – HarperCollins
In Kwijt hoort Will Trent op de toiletten van Atlanta International Airport een kinderstem fluisteren: ‘Ik wil naar huis.’ Maar hij kan het kind nergens vinden… In Onmisbare vrouwen was ze veertien toen ze haar moeder zag sterven. Haar vader besluit dat zij nu de vrouw des huizes moet zijn, maar ze heeft een verrassing voor hem… In Onbegrepen gaat Martin, een stille man die in zijn vrije tijd veel thrillers leest, op onderzoek uit nadat zijn collega wordt vermoord… In De zegen van het gebroken zijn houdt Mary Lou Dixon toezicht op de reparatie van het kruis in haar kerk, als er iets vreselijks gebeurt…In Ongezien heeft June Conner voor ze sterft nog één dag om de confrontatie aan te gaan met haar verleden… En in Blond haar, blauwe ogen is Julia, eerstejaars journalistiek, vastbesloten erachter te komen wat er is gebeurd met twee verdwenen studentes…

Kerst in de Holiday Cottage – Sarah Morgan – HarperCollins
Imogen, een gedreven workaholic, verzint al jaren een heel privéleven bij elkaar. Zo vertelt ze haar collega’s dat ze de feestdagen met haar familie zal doorbrengen, terwijl ze in werkelijkheid gewoon in haar eentje op de bank hangt. Als ze een fout maakt op haar werk en ze door de mand dreigt te vallen, wordt ze gedwongen een maand vrij te nemen.
Dorothy, haar favoriete klant, biedt aan dat ze een maand in haar cottage in de schilderachtige Cotswolds mag verblijven. Het blijkt al snel dé plek om de kerstdagen te spenderen: alles is er perfect, van de grote, knusse openhaard tot aan haar charmante buurman. Tot ze erachter komt dat Dorothy ook een geheim blijkt te hebben… Kan de cottage wel de nieuwe start bieden die ze zo hard nodig heeft?

Vierentwintig seconden vanaf nu – Jason Reynolds – Blossom Books
Met ‘Vierentwintig seconden vanaf nu’ wil Reynolds een onderbelichte kant van de mannelijke seksualiteit laten zien: teder, attent en onzeker. Hoofdpersonage Neon is smoorverliefd op zijn vriendin Aria en wil dolgraag seks met haar, maar vindt dat tegelijkertijd doodeng. Het verhaal vangt op een oprechte en innemende manier precies die lieve, ongemakkelijke, overheersende gevoelens die horen bij de eerste keer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *