blogpost

Gelukkig nieuwjaar!

Wat fijn dat je ook in 2023 weer bij Valeries Boekenwereld bent!

Hopelijk heb je op een geweldige manier het nieuwe jaar kunnen inzetten en ben je helemaal klaar om je dromen te laten uitkomen in 2023.

Wat mag ik je wensen dit jaar? Een nieuwe liefde, een fijne job, veel moed, een goede gezondheid… Ik wens het je allemaal van harte toe. Al heb ik daar wellicht niet zo heel veel aan te zeggen. Wat ik je wel alvast kan beloven, is dat je op Valeries Boekenwereld ook in 2023 weer heel wat leuke dingen zal tegenkomen: nieuwe recensies (natuurlijk!), een nieuwe leeschallenge met Chelsey van Leesmeemetmij (daarover lees je morgen meer!), interviews en meer!

Ik zet bewust niet al te veel doelen voor dit nieuwe jaar en kijk wat er op mijn pad komt. Er staat alleszins al een nieuwe vakantie gepland deze zomer (zon, zee en boeken!) en ook voor het najaar van 2023 staat er iets bijzonders te gebeuren… Maar daarover uiteraard later alle details!

Het enige echte doel dat ik mezelf heb gesteld, is een nieuw leesdoel. In 2022 las ik net geen 200 boeken (crazy!) en ik schrok er zelf een beetje van. Het leesdoel voor 2023 bedraagt 120 boeken. Ik weet dat ik er vorig jaar meer las (al stond het doel toen op 100), maar ik leg het bewust niet hoger om geen druk te creëren. Lezen moet leuk blijven.

Wat je ook doet vandaag, lekker lui op de bank of aan tafel met de familie, geniet van je eerste dag van dit nieuwe jaar en haal er alles uit wat je wil. Ik beloof je alvast veel nieuwe boeken en alle boekenliefde te delen die ik in me heb.

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *