Vecht met mij
blogpost,  Recensie

Vecht met mij – Kristen Proby (Lore)

Vecht met mij is het vervolg op Kom mee met mij van Kristen Proby. In Vecht met mij leren we Nathalie haar beste vriendin Jules en haar baas Nate wat beter kennen. In Kom mee met mij mochten we al een glimp opvangen van wat er speelt tussen Nate en Jules maar in dit boek zijn zij de hoofdrolspelers. Maar niet getreurd: ook Luke en Nathalie komen af en toe eventjes om de hoek piepen. Jules heeft één duidelijk doel voor ogen, blijf weg van knappe mannen met tattoos en motoren. Dat doel sneuvelt al snel als sneeuw voor de zon wanneer ze met zo een knappe man een nacht deelt. Jules is vastbesloten het bij die ene nacht te laten. Helaas voor haar heeft Nate niet hetzelfde doel voor ogen en zet hij alles op alles om haar voor zich te winnen. Één klein detail is wel dat Nate haar baas is en er heel strenge regels zijn tegen relaties op het werk. Dat belooft een spannende rit te worden!

De cover is fantastisch voor het boek. De man op de cover heeft de serieuze maar toch ook die verleidelijke bad boy look die Kristen Proby Nate geeft in het boek. De titel ‘Vecht met mij’ hadden ze ook niet beter kunnen kiezen aangezien beide personages hun weg wel kennen in de boksring. Dit is meer een detail in het boek maar past wel bij de iets ruigere kant van de personages.

De personages kenden we al een heel klein beetje van in het eerste deel van de serie, voornamelijk Jules. Dit is denk ik ook de reden dat ik tijdens het lezen meer een band voelde met haar dan met Nate. Het boek werd geschreven uit het standpunt van Jules, op het laatste hoofdstuk na. Tijdens de epiloog mochten we mee kruipen in Nate zijn gedachten. Dit was een leuke afwisseling maar het had voor mij iets vaker gemogen.

Ik had geen band met Nate zijn karakter. Ik ergerde me eerder wat aan hem. Bepaalde scènes waren voor mij echt overdreven waardoor ik hem ook echt niet aangenaam vond. Dit was uiteraard niet het hele boek door, maar het zorgde er wel voor dat ik het niet erg vond als het boek uit was.

Het boek las vlot, je vloog door de hoofdstukken heen. Ook de epiloog aan het einde van het boek vond ik een echt pluspunt. Ik ben altijd zeer nieuwsgierig naar hoe het verder gaat met de personages en ook bij dit boek ontbrak dit niet.

Geniet je van een boek vol steamy scenes en een spannende verboden relatie, dan is dit boek echt iets voor jou!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *