blogpost,  Recensie

Taming Him – Kennedy Fox (Lore)

Taming Him
Categorieën: ,
Author:
Genre:
titel:
leeftijdscategorie:

Taming Him is het eerste boek van de Bishop Brothers-reeks van de auteur Kennedy Fox. 

Alex Bishop is een echte cowboy: hij is mooi, goed gespierd en na lange dagen hard werken geniet hij ook graag van wat rust. Helaas is hij ook een echte vrijgezel die wel wat weet van one night stands. Hij zal altijd beleefd zijn en de volgende dag even bellen, maar dan om te zeggen dat hij geen relatie wil en dat vriendschap het enige is wat ze kunnen krijgen.
River Lancaster heeft de man van haar dromen ontmoet. Na een geweldig zes maanden vol romantiek ontdekt ze echter dat hij getrouwd is. Om even van deze hel te ontsnappen, boekt ze een ticket naar Key West om twee weken te genieten van zon, zee, strand, margarita’s en vooral geen mannen. Tot ze op vakantie wel een erg aantrekkelijke man tegen het lijf loopt die haar die slechte herinneringen kan doen vergeten.
Beiden genieten ze van deze geweldige vakantie en verwachten niets van elkaar na deze reis. Helaas liggen er andere plannen op de loer,  waarvan eentje alles kan veranderen in een negental maanden.

De cover is simpel en duidelijk. Alex staat te blinken op de cover en de titel staat mooi in contrast. De kleuren zorgen dat het een boek is om zo van de rekken te nemen en meteen te beginnen lezen. Het is ook meteen duidelijk dat het boek een zuiders kantje heeft aangezien Alex zijn cowboyhoed op heeft.

De hoofdstukken werden verdeeld per personage. Elk om beurt waren ze een hoofdstuk aan het woord. Zo lees ik het liefst, dan kan ik echt in het vel kruipen van wie er aan het vertellen is en alles goed meebeleven. Dat vind ik fantastisch!

Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel speelt zich af wanneer de personages zich op vakantie bevinden in Key West en het tweede deel wanneer ze terug thuis komen van vakantie. Het boek las zeer vlot en aangenaam en is Engelstalig.

De personages zijn zeer realistisch. River is een verpleegkundige en werkt in het ziekenhuis. Aangezien ik zelf voor verpleegkunde studeer, kon ik me zeer goed inleven en vond ik het interessant om te lezen hoe ze bepaalde situaties in het boek ging aanpakken. Alex is een Cowboy, een harde werker op de ranch. Het lezen van dit boek heeft me benieuwd gemaakt naar hoe het er allemaal aan toe gaat op de Bishop ranch. De Bishop familie is zeer hecht. Ik vind het mooi om te lezen hoe iedereen voor elkaar zorgt en voor elkaar opkomt. Hoe er van alles wordt georganiseerd en niets twee keer moet worden gevraagd, heel mooi om te lezen!

Ik kan niet wachten om te weten komen wat Evan, Alex zijn broer, allemaal nog gaat meemaken. Dit zal ik binnenkort te weten komen in Needing HimNeeding Him komt uit op 10 april 2018.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *