blogpost,  To Be Read

TBR Thursday februari 2020

Het is donderdag! En op deze eerste donderdag van februari staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van januari hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in februari moeten lezen…

In januari trok Chelsey voor mij drie boeken: Nashville van Antonia Michaelis, Gewoon verliefd van Luc Descamps en Bodemloos van Hilde Vandermeeren en Walter Damen. Ik las deze drie boeken uit in januari, joepie, en was dus geslaagd voor TBR Thursday in januari.

Voor februari trok Chelsey drie nieuwe lootjes: Leven met een leugen van Wendy Brookers, Kom je spelen? van M.J. Arlidge en Misschien is het anders van David Yoon.

Daarnaast lees ik in februari sowieso Blijf bij mij van Emma Anna, als vervolg op Kom naar huis, voor de blogtour van Dutch Venture Publishing. Ik ga samen met Chelsey Orangeboy buddyreaden en probeer zelf ook Leugenaar leugenaar van Herman Van De Wijdeven en Als je bloeddruk daalt van Christine Geysen te lezen! Als dat lukt, kom ik aan zeven boeken! Als ik nog tijd over heb, kies ik lekker waar ik zin in heb 😉

Wat lezen jullie deze maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *