blogpost,  To Be Read

TBR Thursday maart

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van maart!

Van de boeken van februari las ik er uiteindelijk helaas maar eentje: Twee fonkelrode sterren in de blinkende witte sneeuw Het tweede boek van Léa Olivier ben ik wel gestart en ik zit ook al halverwege!

Ik gaf Chelsey opnieuw vijf zijn om uit te kiezen voor maart:

Het is zover, de uitslag staat op Facebook: ik ben het Bronzen Varken.’ (De zomer dat we Parijs bestormden – Clémentine Beauvais – Querido)
Het was enkele uren na middernacht.’ (Avondrood – Bes Ceyssens – Clavis)
Mijn moeder komt liever op televisie dan dat ze op bezoek komt bij haar eigen dochter.’ (Het sleutelbeengebaar – Hilde Van Cauteren – Davidsfonds Infodok)
Genietend laat ik mijn voeten wennen aan de temperatuur van het azuurblauwe zeewater.’ (Vol verwachting – Madelein Kerseboom – Marmer)
Het Plein van het Eeuwige Geluk stond afgeladen vol.’ (Quinnie & Quinn – Dimitri Leue – Davidsfonds Infodok)

Chelsey koos de volgende drie boeken:

Ik ga proberen Avondrood van Bes Ceyssens, Het sleutelbeengebaar van Hilde Van Cauteren en Vol verwachting van Madelein Kerseboom te lezen.

Als jij mocht kiezen, welke zinnen zou je dan genomen hebben?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *