blogpost

Gelezen in september 2020

Een beetje later dan anders, we zijn ondertussen al bijna half oktober, maar toch wil ik graag nog laten zien welke boeken ik las in september! Het waren er terug best veel en daar ben ik heel trots op…

Ik las 18 boeken in september en het was een gezellige mix van romans, thrillers, YA’s en ook drie heel mooie strips!

Ik las als eerste boek in september Skoftig van Marleen Hartog voor haar blogtour! Een goede thriller om mee te starten! Daarna volgden Mijn hart van ijs van Jen Minkman, de strip Lotta van Marloes De Vries en Vijf stappen van jou van Rachael Lippincott voor Beste Boek voor Jongeren samen met Irene.

Ik las ook de strip over Yasmina van Wauter Mannaert, Het lastige leven van Léa Olivier van Catherine Girard-Audet, Als doden dromen van Mel Hartman voor de blogtour van Hamley Books, Darius de grote is niet oké ook voor Beste Boek voor jongeren, 321 superslimme dingen die je moet weten over geschiedenis van Mathilda Masters, Voor verdriet heeft niemand tijd van Monica Haak, Tot onze wegen scheiden van Emma Anna voor de blogtour bij DVP, De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy, Het geheim van de Malander van Thomas Taylor, Stille duisternis van Fenneke Zwaanveld, Zwarte vijvers van Amina Laffet, Zomerburen van Rianne Robben, Het verwoeste eiland van Marco Kunst en de strip van Crazy Cavia’s van Laurent Dufreney.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *