blogpost,  Bookhaul

Bookhaul februari

Wat gaat de tijd toch snel… Het ene moment is het kerst en dan is het opeens al bijna lente! En er blijven prachtige boeken uitkomen. Met welke boeken mochten wij in februari onze collectie aanvullen?

Valerie
Februari maakt voor mij een balans van 20 nieuwe boeken, waarvan ik er twee won, acht kocht en tien ontving ter recensie!

Een van de mooiste kinderboekenwinkels van Nederland sloot zijn deuren, helaas! Speelboek in Amersfoort is niet meer… Maar ze hadden wel nog enkele leuke boeken in de aanbieding! Daarom kocht ik The Black KeyStilte en Finale (deel 3 en 4 van de Hush Hush-saga), Een (zeker na Nieuwe maan, waar ik erg fan van ben), Layers (Poznanski is een fantastische auteur!) en twee titels van Susin Nielsen, namelijk Woordnerd en Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen.

Op vakantie in Boedapest kocht ik als aandenken More than this van Patrick Ness en ik won deze maand twee boeken! Bij Lookie Books won ik Necropolis en voor de verjaardag van De Wereld van Bryan nam ik deel aan de winactie met Sprong in het diepe! Joepie!

Voor de blogtour van Niet volgens het script bij Dutch Venture Publishing ontving ik een exemplaar van deze titel en Valeries Boekenwereld is morgen aan de beurt! Een tijdje geleden las ik Zie me, hoor me van Martine Glaser en onlangs verscheen haar nieuwste boek Mij pak je niet. Omdat ik enorm fan was van haar vorige titel wilde ik zeker meer van haar lezen en dit nieuwste boek is echt een voltreffer. De recensie mag je binnenkort verwachten. Net als die van Dit is hoe het ging, een spannende en beklijvende thriller bij Blossom Books!

Voor de rest ontving ik Het kleine grote frustatieboek, You (naar de gelijknamige serie op Netflix. Maar welk van de twee is beter?), Stoel 7A, Het nieuwe legioen, Elandsoog, Dertien en Horen zien zwijgen. Allemaal even benieuwd naar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *