blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 2/11

De Boekenbeurs is nu ongeveer halfweg en ik heb al zulke leuke boeken gekocht, heel erg fijne ontmoet en veel auteurs teruggezien! Deze 82e editie is tot nu toe echt de leukste ever! En dit jaar gebeurde er iets heel bijzonder: uitgeverij Clavis organiseerde de allereerste sleepover op de Boekenbeurs.

Naast het fantastische auteursbezoek en interview van Erin Hunter, de toffe babbel met auteurs Filip Plompen en Toni Coppers en even gezellig lachen met Kaat De Kock, was het ’s avonds dan eindelijk zo ver: de beurs sloot om 22u zijn deuren, maar wij mochten gezellig tussen de boeken blijven zitten dankzij de sleepover. Audrey van The Confession of a Booknerd had fijne spelletjes voorzien om de avond mee door te komen en ikzelf mocht met heel wat enthousiastelingen aan de slag met Bullet Journals. Het was zo fijn om eindelijk een gezicht te kunnen plakken op alle bloggers en namen die je zo vaak ziet voorbijkomen op social media! Ook Chinouk Thijssen, auteur, blogger, tekstcorrector en nog zoveel meer, bleef samen met ons overnachten op de Boekenbeurs.

Ook uitgeverij Clavis had zijn best gedaan: we kregen allemaal een gratis boek naar keuze mee naar huis én er waren overheerlijke donuts om ons gezelschap te houden tijdens de late/vroege uurtjes. Je kan waarschijnlijk wel raden dat er van slapen weinig is gekomen, maar ik heb me enorm geamuseerd!

Voor sfeerbeelden kan je zeker dit filmpje van atv eens bekijken!

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Clavis bereid is dit volgend jaar opnieuw te doen… Ik zal er zeker zijn!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *