blogpost,  Kerstmis

Wat lag er onder de kerstboom?

Helaas is de kerstperiode weer voorbij, maar om nog even na te genieten overloop ik vandaag welke geweldige cadeautjes er voor mij onder de kerstboom lagen. Ik ben gruwelijk verwend met onverwachte, boekige en zelfgekozen cadeaus!

Ik weet zelfs niet met welk cadeau ik moet beginnen. Daarom overloop ik de foto van links naar rechts. Gelukkig lag er dit jaar wél een boek onder de boom want vorig jaar kreeg ik er geen omdat iedereen vindt dat ik genoeg boeken heb (Genoeg? Boeken? Euh…). Maar dit jaar vond ik dus Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp onder de boom.

Ik hou enorm van de producten van Rituals en dat is ondertussen algemeen geweten bij vrienden en familie. Ik kreeg de hele collectie mini-handcrème en een grote doos met doucheolie, shampoo, zeep en bodylotion. En dat ik van kaarsen hou, verbaast ook niemand meer dus mocht ik weer eentje toevoegen aan de collectie.

Een van de leukste cadeaus die totaal onverwacht waren, was de toolkit voor mijn bullet journal. Ik had niet verwacht dat iemand eraan zou denken om mijn bullet-avonturen uit te breiden, maar dit is een geweldig cadeau!

Om het dan nog even over boeken te hebben; ik kreeg ook twee leuke invulboekjes. Een zin per dag vertelt jou over een periode van vijf jaar hoe je bent verandert, wat je droevig maakte, maar ook wat je door de jaren heen hebt beleefd en welke mensen je hebt ontmoet. Mijn favoriete boeken geeft je de mogelijkheid om al je leeservaringen neer te pennen en niets meer te vergeten. Handig tijdens het lezen van een recensieboek! Van mijn lieve broer kreeg ik het prachtige boekje Milk and honey. Het is mooi geïllustreerd en er staan prachtige quotes in.

Wat zijn mijn nieuwe rendieren gaaf! Ik zag deze pantoffels online en wist meteen dat ik ze moest hebben. Het was geen verrassing dat ze onder de boom lagen, maar dat maakt ze niet minder leuk!

Om mijn Belle En Het Beest-collectie uit te breiden, kreeg ik van vriendlief lippenbalsem van Mevrouw Tuit en Barstje en een echt Barstje-kopje. Wat zijn ze schattig!

Het laatste cadeau op deze foto is de planner van Mascha. Je kan haar kennen van Youtube. Ze maakte zelf een planner omdat ze de bestaande planners niet volledig of handig genoeg vindt. Over haar planner zegt ze zelf het volgende: ‘Een planner om je leven structuur te geven. Die je helemaal zelf kunt customizen door de bijgevoegde stickers. Geen enkele planner was precies hoe ik hem wilde, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda’s en notitieboekjes. Ik beplakte ze met stickers en had aparte vakjes voor to-do lists en andere dingen die ik die week belangrijk vond. Toen besloot ik mijn eigen ideale planner uit te brengen. Met vakjes die zelf in te vullen zijn en zonder vaste data er in. Precies zoals ik hem wil.’ Ideaal als je verschillende dingen moet combineren!

Zo, dat was een hele lijst! Kreeg jij leuke cadeautjes met Kerstmis?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *