blogpost

Noem een boek dat… #3

Tijd voor een nieuwe samenwerking! Chelsey van Leesmeemetmij en ik doen geregeld leuke challenges samen op onze blogs. Daarom hebben we weer eens gebrainstormd en een nieuw concept bedacht om met jullie te delen: Noem een boek dat… Hierin bespreken we elke maand een boek dat iets voor ons betekent. Welk boek heeft van ons een lezer gemaakt of van welke titel kregen we net een afkeer? Dat ontdek je elke maand in een nieuwe ‘Noem een boek dat…’!

Deze tweede editie staat in het teken van de volgende zin: Noem een boek dat je heeft geraakt.

Ik ben even moeten gaan kijken op mijn boekenplanken in Goodreads omdat ik zo een, twee, drie niets wist. Maar toen kwam ik Hou me niet vast van Wanne Synnave terug tegen en wist ik meteen dat ik dit boek nog een keertje onder de aandacht wilde brengen.

Hou me niet vast

Hou me niet vast is een boek dat verschillende genres, thema’s en onderwerpen bevat. Maar één thema sprong er voor mij volledig bovenuit: het gegeven rond verwerking en afscheid nemen. Zeker naar het einde van het boek toe moest ik een traantje wegpinken, maar daar ga ik natuurlijk niets over vertellen. Ontdek het zelf!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *