Coming soon
blogpost

Coming soon augustus

Ook in augustus verschijnen er weer heerlijke boeken! Ben je benieuwd welke boeken ik heb toegevoegd aan mijn wenslijst? Lees dan zeker even verder!

Het spookt in dit huis

Het spookt in dit huis – Oliver Jeffers – De Fontein
Geestig prentenboek van een van de grootste kunstenaars van deze tijd. Help een meisje om de spoken te vinden in het huis waar zij woont. De transparante pagina’s zullen je daarbij helpen.
Grappig en uniek kunstwerk van de wereldberoemde Oliver Jeffers, dat jonge lezers zal blíjven boeien.
Een jong meisje is ervan overtuigd dat spoken bestaan. Maar ze heeft er helaas nooit een ontmoet en weet ook niet precies hoe ze eruitzien. Ze nodigt de lezers uit samen spoken te zoeken in haar huis.
Dankzij de transparante pagina’s is er éxtra veel te zien en ontdekken in dit bijzondere prentenboek. De lezer ontdekt de spoken al snel en wordt daarmee ook echt deelgenoot van hun vrolijke verstopspel.

Vrij uitzicht

Vrij uitzicht – Anna E. Collins – De Fontein
Dani Porter wil wraak. Niet alleen is haar (nu dus éx-) verloofde een maand voor hun bruiloft vreemdgegaan, maar het was nota bene met de makelaar die hun het huis-met-uitzicht had verkocht waar ze samen oud in zouden worden. Dani’s oplossing: het stukje grond naast dat huis kopen en er een klein, onooglijk, maar vooral hóóg wraakhuis op laten bouwen. Wég uitzicht… Samen met architect Wyatt, haar irritante en arrogante collega, gaat Dani met het ontwerp aan de slag. Maar gaandeweg begint het project minder om wraak op haar ex te draaien, en meer om de intrigerende Wyatt, die onder al dat chagrijn onvermoede kanten blijkt te hebben…

Het charmeoffensief

Het charmeoffensief – Alison Cochrun – Zomer & Keuning
Dev Deshpande houdt van het perfecte liefdesverhaal in zijn werk als succesvol producer van de reality datingshow Ever After. Charlie Winshaw, een gevallen kindsterretje, wil zijn reputatie weer opbouwen en de show is zijn laatste kans, ook al gelooft hij zelf niet in ware liefde. Dev doet zijn best om Charlie te helpen, en ze voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar. Misschien zelfs wel meer nog dan in professioneel opzicht wenselijk is…

Gabriel Avery 1 -   Gabriel Avery - Zakkenroller eersteklas

Zakkenroller eersteklas – J.J. Arcanjo – Van Holkema & Warendorf
De twaalfjarige wees Gabriel Avery is een briljante zakkenroller, een vaardigheid die hij gebruikt om zijn meestal lege maag te vullen. Op een dag wordt hij gesnapt. Maar in plaats van te worden gearresteerd, wordt hij door de mysterieuze Caspian Rover uitgenodigd om naar Roversborg te gaan – een school voor toekomstige Robin Hoods. Daar worden leerlingen getraind in het openbreken van sloten, oplichterij en vervalsing, allemaal met de bedoeling om de strijd aan te knopen met slechte mensen en daarmee onschuldigen te helpen.
Maar… kun je een dief ooit echt vertrouwen? En hoe meer Gabriel over zijn eigen geschiedenis te weten komt, hoe verwarrender die lijkt. Dit eerste jaar op Roversborg leert Gabriel heel veel over zichzelf – en over vriendschap, eerlijkheid en criminaliteit. Met de wedstrijd die speelt op school en de mysteries die er rondwaren wordt het een jaar om nooit te vergeten!

M.A.G.I.E. 1 -   M.A.G.I.E. - Prinses in problemen

M.A.G.I.E. Prinses in de problemen – Tanja Voosen – Van Holkema & Warendorf
Niet eerder baalde Kirsten zo enorm van haar vaders werk bij een magisch getuigenbeschermingsprogramma als op de dag dat Romy plotseling verschijnt. Want Romy is irritant – zeg maar gewoon onuitstaanbaar – en een echte prinses uit het magische koninkrijk Marabel. Door de grote onrust daar is de koninklijke familie in gevaar en moet Romy onderduiken bij Kirsten en haar vader. Op school doet Romy zich voor als het nichtje van Kirsten, maar ze weet absoluut niet hoe ze zich als een normaal kind moet gedragen. Daardoor komt Kirsten van de ene chaotische situatie in de andere terecht. Maar wanneer Romy plots in de problemen komt, heeft zij een vriend nodig. Zal Kirsten haar dan toch helpen?

Anders dan je dacht

Anders dan je dacht – Elle Kennedy – LoveBooks
Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren.
Cooper Hartley is een bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Ik moet je verraden

Ik moet je verraden – Ruta Sepetys – LS
Roemenië, 1989. De 17-jarige Cristian Florescu droomt ervan om dichter en filosoof te worden. Maar Roemenen zijn niet vrij om te dromen. Het land is in de greep van een maniakale dictator, Nicolae Ceausescu, die met harde hand regeert. Leugens, spionage en het zaaien van angst zijn aan de orde van de dag. Als Cristian wordt gechanteerd door de geheime politie staat hij voor een groot dilemma: verraadt hij iedereen van wie hij houdt – of gebruikt hij zijn nieuwe positie om het kwaadaardigste regime in Oost-Europa van binnenuit te ondermijnen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *